Orbán-buktatási kísérlet – euróval?

Fotó: Facebook

Békanyál. Molnár Csaba, a DK alelnöke most azt használja föl veremásásra, hogy átmenetileg több forintot kell fizetni az euróért, mint korábban.

Máris az euró azonnali bevezetése érdekében fordul az Unióhoz, ami ugyan az állam önálló gazdaságpolitikájának megszűnését vonná maga után, de ez Molnárnál nem számít. Ha nem megy a migránsok beáramoltatásával, akkor majd az eurón keresztül próbálják megbuktatni az Orbán-kormányt, gondolja az aljas Molnár, visszaélve az emberek Nyugathoz való kötődésének vágyával, amiben az euro elvben egy újabb lépés lenne. Molnár mérhetetlen aljassága abban áll, hogy jól tudja, ez éppen fordítva van. Hiszen a magyar euro leértékelné a nemzeti vagyont, radikálisan csökkentené a gazdasági növekedés ütemét, fokozná a munkanélküliséget, destabilizálná a gazdaságot, ezzel az országot. Mégis vigyorog hozzá, mint a cukros bácsi az elcsábítandó gyerekekre, hiszen ez növelné a kormány bukási esélyét. Ami neki nagyon jó lenne, csak éppen a magyaroknak nem. Az euro 1999-es bevezetése óta például csak Németország és Hollandia járt jól vele, az összes többi tagország hatalmas veszteségeket szenvedett el. Talán nem véletlen, hogy Orbán egyelőre nagyon nem akarja.    

 

Fotó: Facebook  

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83135/pics/lead_800x600.jpg
DK,euró,Molnár Csaba,Orbán-buktatási-kísérlet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-05 20:40:30
Még az a szerencse, hogy kijött ebből a húgyagyúból ez a veretes vélemény, mert ha véletlenül bennmarad, akkor biztos, hogy maradandó károsodást okozhatott volna a szervezetében !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?