Krimi: Orbán Viktor nyaral

A Slobodna Dalmacija nevű horvát portál felvétele

Békanyál. Mivel nem Demeter Márta, a hivatásos félrevezető parlamenti képviselő tette közzé az Orbán Viktor nyaralásáról szóló hírt, hanem a Slobodna Dalmacija nevű portál, így hihetünk az információnak.

Az eseményről a honlap nyomán az Index számolt be tőle szokatlan tárgyilagossággal. Ám amint a gyurcsányista Nyugati Fény átvette a tudósítást, azonnal a krimiízű titokzatosság páclevével öntötte le. Nála olvastuk, hogy Orbán nem egyszerűen csak nyaral Horvátországban, hanem rejtélyes vitorlással érkezett az egy kis szigeten fekvő Brgulje faluba. Rejtélyes okból választott egy éppen 12 méteres hajót is? Mert az apostolok száma pont 12, ahogy az állatövi jegyeké is? Vagy mert épp ekkora hajója volt a kapitánynak? Juj, juj, juj, módfelett gyanús. Amint az is, hogy a miniszterelnök miért közlekedett a szigeten mezítláb, miközben a kezében tartotta strandpapucsát? Csak nem így esett jól neki? Az meg aztán végképp rejtély, miért vett egy vekni kenyeret? Tippem: talán, mert a hajón nincs pékbolt. Mindenesetre gyanús. Ez is nagyon gyanús. Demeter Márta nem is hinne a szemének, ha látná: Orbán Viktor is egy egyszerű magyar ember, aki feltöltődni szabadságra ment. Egy a tizenötmillióból. Hiába próbálják patás ördögnek feltüntetni.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83195/pics/lead_800x600.jpg
Index,nyaralás,Nyugati fény,Orbán Viktor,rejtély,vitorlás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: éva bejegyzésére 2019-09-05 20:16:29
Egyetértek minden szavával.
Kiegészítésképpen mondom, hogy az úgynevezett baloldali lakájmédia egy percig sem akadt fenn azon, hogy a liberálbolsevikok rendszeresen a világ másik oldalán töltötték "jól megérdemelt" szabadságukat, de az Orbán Viktor horvátországi nyaralásán már napok óta csámcsognak.
Azt a mindenségit !!! Méghogy a miniszterelnök úr Horvátországban nyaral ?!
Ez skandalum, ugye nyomorultak ?!
Szemetek voltatok, azok vagytok, és azok is lesztek, míg éltek !!!! Benne van a véretekben !!!!
Válaszolok
éva 2019-09-04 15:20:02
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Jó pihenés, sok - sok erőgyűjtést a további harchoz! A legjobb egészséget kívánom sok magyar nevében is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?