Vigyázat, a lotyaszájú revansra készül!

Fotó: Facebook

Békanyál. Ritka pillanat. A lotyaszájú Láriferi hallgatásával tett nagy szolgálatot a hiteles tájékoztatásnak.

Rogán Antal miniszter a Hír Tv Bayer showjában vasárnap az önkormányzati választásokról nyilatkozva bátor kijelentést tett: „Néhány meglévő erős politikai és gazdasági érdekkör próbálja a városokat átvenni. (…) Gyurcsány összehívta a volt gazdasági és titkosszolgálati embereit. Azt mondta nekik még a nyár elején, hogyha segítenek az önkormányzati választásokon az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, mindenkinek fog jutni egyébként gazdasági lehetőség. Ez teljesen egyértelművé teszi, hogy itt valójában mi készül. (…) A Gyurcsány-Bajnai éra teljes újraépítése.” Még akkor is nagy bátorság kellett e kijelentéshez, ha egyébként elhangzásakor józan ember nem kételkedett a valóságtartalmában. Akkor most mi lesz? Revans, háború, amiről annyit hallani? – kérdezhetjük döbbenten. Nem ok nélkül. Öt nap telt el a nyilatkozat elhangzása óta, de az amúgy lotyaszájú Láriferi e témában néma maradt. Jóllehet azóta is naponta posztolt a Facebookján, az ATV-ben pedig interjút is adott a találkozóra valamiért rá nem kérdező Rónai Egonnak. Mi lesz most? Semmi. Szavazatainkkal kerítést kell emelni október 13-án a gyurcsányisták elé!

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83271/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Gyurcsány Ferenc,háború,HírTV,lotyaszájú,revans,Rogán Antal,Rónai Egon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-09-06 19:30:27
Kata !
Ez stimmel, és a FIDESZ kommunikációs lehetőségével is tökéletesen egyetértek Önnel.
Egy ilyen (bangóné szerint: íjjen) ziccert nem szabadna kihagyni !!!!!!
Válaszolok
éva 2019-09-05 22:06:17
szerintem, azon elmélkedik: (-mélyen megbotránkozva) , hogy történhetett poharának kiüresedése! Azért ne reménykedjünk! Bambulása nem fog sokáig tartani! És azután majd ..........!
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-09-05 20:52:44
Egyetértek! Nyomós oka lehet, ha most befogja a száját. Valami miatt nem szeretné, ha ez a hír közszájon forogna. És éppen ezért a Fidesznek minden nap foglalkozni kell a témával, hátha egyszer kiugrik a nyúl a bokorból, és megtudjuk mi a rendellenes viselkedés oka. Nagy lehet a tétje a dolognak, ha ez a féreg lakatot tud tenni a szájára, de egy kis pia talán elfeledteti vele a hallgatás törvényét és elszólja magát!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-05 19:57:22
A lotyaszájú hallgat ?!
Hát, ilyen (kunhalmiul: íjjen) az utóbbi harminc évben nem történt a tömegbelövető nyikhajjal !!!
Biztos megvan az oka a hosszan tartó, mély hallgatásnak ebben az ügyben !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?