Gyakran szellent-e Vágó István?

Kábulatban a „kvízmester”?  (Fotó: BorsOnline)

Békanyál. Bűzben él-e Vágó István, Gyurcsány Ferenc egyik leghűségesebb fegyverhorozója?

A XII. kerületben önkormányzati képviselőjelöltként induló Vágó István a minap kitette Facebookján szórólapját, amelyen a támogatók között a rasszista Jobbik logója is szerepel. Bár mondják, hogy a Jobbik ma már balra tart, ezért vállalható a ballib ellenzék számára. Ám amíg az elnöke, Sneider Tamás „Jöhetnek a cigányok, és mindenkit agyonütök” kijelentése vagy felesége náci karlendítéssel való pózolása után változatlanul a párt vezetője maradhat, addig nehéz eltekinteni a Jobbik rasszizmusától. Persze - amúgy a Jobbikot szívesen nácizó - Vágó is elmondta, híres libsi szolidaritásuk jegyében: „…nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük.” Mindezt a tavalyi választás előtt, mintha e szélsőséges megnyilvánulástól további szavazatokat remélt volna a DK számára. Tudjuk, egy liberálisnak mindent szabad és annak az ellenkezőjét is, hisz nekik elveik vannak. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Ahogy az érdekeik éppen diktálják. Azt mondják, az elv olyan, mint – bocsánat – a fing. Tartja az ember, amíg tudja. Ahogy Vágó is. A kérdés tehát változatlan: bűzben él-e Vágó István?

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83325/pics/lead_800x600.jpg
bűzben él-e,fing,Gyurcsány Ferenc,jobbik,Vágó István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-08 10:35:24
Ezek az úgynevezett "baloldali", senkiházi megmondóemberek már hosszú évek óta úgy váltogatják a véleményüket, mint más, rendes ember a gatyáját.
Elképzelhető - sőt nagyon valószínű is -, hogy ez a "gyökkettő" favágó pistike bűzben él, mert aki újabban már el tudja viselni a JOBBIK (vagy BALLIK ????) nevű gittegylet vezetőinek, és tagjainak penetráns bűzét, az el is telik vele !!!
Az már csak hab a tortán, hogy ez a begyepesedett agyú, kivénhedt "showman" öregségére teljesen meg is hülyült !!!! (a bangóné >>>>indokolt a kisbetű <<<< nevezetű aljasság szerint: meg is hűjjült !!!!!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?