Molnár Csaba megint a hazugság meddő méhében kotorászik

Fotó: HírAréna

Békanyál. Molnár Csaba, a DK alelnöke ezúttal is mérhetetlenül gusztustalan és gyomorforgatóan képmutató. Gusztustalan, mikor a Fidesz demográfiai politikáját azonosítja a nők méhében való kotorászással.

Gyomorforgatóan képmutató, amikor azt öklendezi az olvasók elé, hogy „pillanatnyilag nincs jobb fogamzásgátló, mint Orbán Viktor és kormánya”. A Molnár-féle gusztustalanság és a képmutatás ezúttal is a hazugság mocsarában gyökerezik. Ugyanis csak onnan fölbukkanva, szutyoktól csöpögős képpel lehet olyat állítani, hogy „a Fidesz intézkedéseinek köszönhetően rekordkevés gyerek született Magyarországon.” Ha valamitől elmegy a kedve a magyaroknak a gyermeknemzéstől, hát az éppen a Molnár-félék hazug, magyarellenes szövegeinek hallgatása. A leghitelesebb forrásként számontartott Kopp Mária Intézet adatai szerint 88 ezer gyerekkel született volna kevesebb Magyarországon, ha a Fidesz nem indítja meg 2010-ben családbarát intézkedéseinek sorát. Az akkor még 1,23-as termékenységi mutató ma 1,49-en áll. Ezek a tények. Újabb példa rá, hogy balfélen mindig a hazugság meddő méhében kotorásznak, a balfékek ugyanis a valóságtól soha nem remélhetnek népszerűséget. Pedig a hazugság mocsaránál semmi sincs lejjebb.        

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83369/pics/lead_800x600.jpg
a hazugság meddő méhében kotorászik,DK,fidesz,Molnár Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-09 15:29:34
Ezt a hitvány, aljas, hazudozó sz@rjankót nem tudná valami tenyeres-talpas kovácslegény pofán vágni egy kalapácsnyéllel ?!
Csak azért, mert borzasztó nagy igény volna rá !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?