Alföldi nem akar tisztán látni Pikó-ügyben

Alföldi Róbert (Fotó: Facebook)

Békanyál. A mérsékelt érdeklődés mellett lezajlott szimpátiatüntetéssel sem kerültek közelebb az általuk valóságosnak mondott történések igazolásához Pikó András józsefvárosi polgármesterjelölt és balliberális szimpatizánsai, a rendőrségi vizsgálat részleteiről pedig eddig nem derült ki semmi.

A tüntetésre hívó Alföldi Róbert, a Nemzeti Szinház volt igazgatója ennek ellenére szükségesnek tartotta telelármázni a sajtót igazolatlan állításaival: "Védjük meg a megtámadott Pikó Andrást és csapatát! Védjük meg a szabadságunkat" – kiabál Facebook-oldalán. Arról persze elfelejt szólni, hogy esetleg valóban törvénysértés történt, hogy a gyanú szerint tényleg törvénytelenül másolták le az ajánlóíveket aláíró választók személyes adatait. A rendőrségi eljárásból az is kiderülhet, hogy éppen Pikó András és csapata támadta meg a törvénytisztelő magyarok közösségét, pont az ő szabadságuk szorul védelemre, ergo pro és kontra indokolt lehet a rendőrség közbelépése. A kormánnyal konzekvensen ellenséges Alföldi hallgat arról is, hogy a Pikót támogató Karácsony éppen 14-szer annyi ajánlási ívet vett föl, mint amennyi aláírásra szüksége lett volna, ami szintén – legalábbis – gyanús. Pedig a tisztánlátás érdekében éppen hogy sürgethetné is a rendőrséget. Ezt azonban nem teszi. Se ő, se Pikó, se Karácsony. Csak félrevezet, gyalázkodik, sarat dagaszt. Vajon miért?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83598/pics/lead_800x600.jpg
Alföldi Róbert,Karácsony Gergely,Pikó András,tisztán látás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-15 23:37:59
Ez a "nyegleó", meghatározhatatlan nemű alföldi (szándékos a kisbetű !!!) soha életében nem látott mást tisztán, csakis a neki - teljesen indokolatlanul - ömlesztett lóvét !!!
Egyetértek Katával: el lehet innen húzni a bodrogközi náthás 3,14csába, aztán annyi !!!!
A magafajta ingyenélőkön kívül senkinek sem fog hiányozni, az biztos !!!!
Válaszolok
kata 2019-09-14 19:46:53
Ha ennyire nem tetszik a rendszer a "drága művész úrnak", elhúzhatna innen melegebb éghajlatra. Elmondása szerint ugyanis kapkodnak utána a világban. Akkor mi a fenének rontja itt a levegőt? Eltartatja magát az adófizetőkkel, érdemi munkát nem végez, amit pedig csinál, arról jobb nem is beszélni. Én nem adnék neki - és hasonszőrű ingyenélő társainak -egy megveszekedett kanyit sem. Ha ekkora az önérzet, és a pofa, gondoskodjon magáról minden meg nem értett, a diktatúrában elnyomott, luxusban élő nagyszájú majom.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?