Molnár Piroska lebolondozta Kövér Lászlót

Molnár Piroska (Fotó: humenonline.hu)

Békanyál. Nem kell, hogy Molnár Piroska, a Nemzet Színésze kedvelje a kormányt vagy éppen az Országgyűlés elnökét.

Ám az nagyon is méltatlan, hogy bolondnak nevezze azt a Kövér Lászlót, aki a magyarok milliói szabad akaratából tölti be az Országgyűlés elnöki tisztét. Azzal a nyilatkozatával kapcsolatban, hogy „Egy normális homoszexuális nem tartja feltétlenül magát egyenrangúnak” Molnár a következőket mondta: „Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót. Aki komolyan veszi, azt én nem veszem komolyan. Azt gondolom, hogy minden normális ember tudja, hogyan kell kezelni egy ilyen nyilatkozatot. A bolonddal meg nincs mit csinálni. (Magyar Narancs)” Nem gondolom, hogy nekem kéne jómodorra inteni az idős színésznőt, aki szinte sportot űz abból, hogy szembe menjen a rendszerrel. Örömmel vállalta Heller Ágnes temetésén a zsarnokságról szóló vers előadását, illemórát tart Thália-beli főnökének, Kálomista Gábornak, miközben nem szereti, ha színésztársai megvallják politikai nézeteiket. Ezt nyilván csak neki szabad. „Milyen retorzió érhet engem? Elmúltam hetvenéves, legfeljebb abbahagyom a pályát” – mondja. Könnyen beszél. A Nemzet Színészeként havi nettó 630 ezer forintban részesül, amit az a „bolond” kormány biztosít neki élete végéig milliók akaratának megfelelően.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83619/pics/lead_800x600.jpg
bolond,Heller Ágnes,Kálomista Gábor,Kövér László,Molnár Piroska
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Vladiszláv bejegyzésére 2019-09-16 17:41:26
Stimmel !!!!
Meglehet, hogy piroska néni NAGYSZERŰ SZÍNÉSZ VOLT, bár szerintem meg nem.
Csak az a baj (kunhalmiul: bally), hogy ráadásul időközben szépen, lassan megkergült, és ma már inkább csak hülyeségeket beszél.
Válaszolok
Vladiszláv válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-09-16 12:32:51
A nemzet színésze címet nem az emberi nagyságára, hanem művészi teljesítményére kapta valaki. Molnár asszony nagyszerű színész volt! Ha élne, Major Tamás is megkapná ezt a címet, pedig kortársai szerint, nála aljasabb, gonoszabb, rosszindulatúbb, bosszúálóbb kommunistát lehetetlen elképzelni!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-15 23:32:11
Az, - ugye - véletlenül sem lehet, hogy ez a pojáca (kunhalmiul: pollyáca) piroska néni bolondult meg teljesen ?
Válaszolok
kata 2019-09-15 15:04:25
Az én, és sokunk akaratából bizony nem! Szégyellhetné magát! Ha ennyire nem tetszik a rendszer, nem kell elfogadni a havi tetemes apanázst! Ha pedig elfogadja, fogja be a száját! Rendes ember nem köp az asztalra, ahonnan eszik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?