Euró: Az ATV nézői is megvédték Orbán Viktort

Fotó: privatbankar.hu

Békanyál. Nagy pofont kapott az ATV saját nézőitől.

A Heti Naplóban Sváby tovább akart agitálni a főleg a DK-sok által tolt cél elérésére, az euró mielőbbi bevezetésére. Ezért kérdezték a nézőktől, „Ön szeretné, hogy minél hamarabb az euró váltsa a forintot Magyarországon?” Nos, a csatorna jellemzően ballib nézői ordas nagy fityiszt mutattak a magyarellenes mesterkedőknek. A többség ugyanis 59-41 százalékban leszavazta az ellenzék önsorsrontó lépéstervét. Kinyilvánította: nem hisz a Dobrev-propagandának, aki szerint az euró nélkül védtelenek vagyunk s elutasítja Molnár Csaba teli szájjal világgá kürtölt szándékát, az euró mielőbbi bevezetése érdekében való Unióhoz fordulást. Dobrevék mérhetetlen aljassága abban áll, hogy önző politikai céljaik érdekében – Orbánbuktatás, hatalomszerzés – még a velük szimpatizáló embereket is kitennék az elszegényedés veszélyének, a nemzeti és személyes vagyonvesztésnek, a növekvő munkanélküliségnek, az ország politikai destabilizálódásának. Ballib tévénézőik válasza egyben arra is fényes bizonyíték, hogy saját biztonságuk megőrzése, további boldogulási esélyeik megtartása érdekében jobban hisznek Orbán Viktornak, mint Gyurcsánynak és csapatának. Komoly üzenet ez. Választás előtt különösen.  

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/83653/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Dobrev Klára,euró,Gyurcsány Ferenc,Molnár Csaba,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
zozo válasza: kata bejegyzésére 2019-12-03 15:44:16
Ha megfeszülnek, van esélyük, ne legyél borúlátó!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-18 09:14:10
A "furcsa" pár, furcsány és a furcsányné előbb-utóbb megtalálják majd a méltó helyüket a magyar politika paletta legalján, nagyjából egy szinten a bányászbéka valaga alatt egy arasszal.
Addig még nagyon sok ökörséget fognak pofázni itthon és külföldön, ám - mint a fenti műsor is mutatja - vannak azért normálisan gondolkodó emberek is az ATV nevezetű szennyadó nézői között !!!!
Ha úgy jobban tetszik: van élet az agyhalál után is !!!!
Válaszolok
kata 2019-09-16 19:23:14
Mindkét fél bizonyított, amikor hatalmon volt! Még a legelszántabb baloldali is ki tudja számítani, melyik kormány alatt élt jobban! Senki sem a maga ellensége, néhány bigott ballibsit kivéve, aki ha éhen hal sem szavaz Orbánra. Ez a két szemétláda aljaskodhat tovább, akkor sem kerülnek hatalomra, ha megfeszülnek sem!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?