Az ellenzéknek a hazaárulás kifizetődő

Az ellenzéknek a hazaárulás kifizetődő

2018.05.26. | Horváth K. József

Néhány napja került a nyilvánosság elé a Human Rights Watch (HRW) két vezetőjének blogbejegyzése, amellyel durva támadást indítottak a Fidesz és Magyarország ellen.

Tovább
Korózs Lajos: forradalom kerestetetik

Korózs Lajos: forradalom kerestetetik

Tovább
Ujhelyi büszke magyar hazafinak hazudja magát

Ujhelyi büszke magyar hazafinak hazudja magát

Tovább

Bősz Anett ferde hülyesége és a nővérke esernyője

Kedves történetet mondott el kislányáról az a nővér, aki még az infúzióbeadás kissé kellemetlen szúrásérzéséről is el akarta terelni a figyelmemet, hogy minél jobban végezze a munkáját.

ATV – pornós Sváby kormányellenes lázítása

A moslékbeszédű, romlott lelkű Sváby András, aki a minap még Soros György és elhunyt édesanyja közti pornográfiával teli cseteléssel szennyezte a környezetet, vasárnap este is undorító módon manipulálta a nézőket a Heti Naplóban.

Orbán kerítése az MSZP utolsó szalmaszála?

Miután a súlyos választási vereség nagyot ütött botjával az MSZP fejére, mint juhász a szamarának, amikor megtudta, hogy haldoklik a babája, újból a kerítés híveként kezdi mutatni magát.

Szanyi kapitány: Teljes gőzzel a politika szemétdombjára!

Szanyi Tibornak józanul is van önbizalma.

Ágika maradhat az ellenzékieké

Megörültem, amikor megláttam Heller Ágnes legfrissebb kinyilatkoztatását rögzítő fényképet Varga-Bíró Tamás Facebookoldalán.

Fletót csönddel büntette a parlament

Gyurcsány Ferenc az Országgyűlés alakuló ülésének ünnepélyességébe is be tudta lopni – sokak számára pozitív – negatív kisugárzását.

Gréczy ezúttal is magasról tesz a valóságra

Az Országgyűlés alakuló ülése napján is sajnálatosan, de nyugodt szívvel megállapítható, hogy a Demokratikus Koalíció – mint a parlament saját elnöke által bevallottan leghazugabb pártja – „hazudtunk reggel, délben meg este” – ott folytatja, ahol abbahagyta.

Kúria: pofon a fineszes kárpátaljai magyarságnak

Ezúttal nem Gyurcsány Ferenc kettős állampolgárság elleni kampánya utáni népszavazás szomorú eredménye, hanem a Kúria mandátummegállapító döntése kólintotta fejbe a határon túli, elsősorban kárpátaljai magyarokat.

Éljen Május 1. – Szalai Kriszta és 150 boldogtalan bulibarátja

Az ATV Civil a pályán című műsora a régi és a mostani május 1-jéknek is szentelt egy fejezetet.

Penetráns izzadságszag a Heti Válasznál

Még meg sem alakult az új parlament, még meg sem született a Stop Soros, de a Heti Válasz szerzője már fontosnak tartja sózni az agyunkat, hogy – szükség esetén és végső esetben – nem zárhat ki a parlament bizonyos civil szervezeteket a politikából.

Ezeket a cikkeket olvastad már?