A baloldal és a néplélek – két külön világ

A baloldal és a néplélek – két külön világ

2018.05.19. | Horváth K. József

Szanyi Tibor kimondta a lényeget, ideje lenne felszámolni az MSZP-t. Mondta ezt a „kapitány” azzal a szándékkal, hogy utána a használható részekből egy új pártot rakjanak össze.

Tovább
Jobbik-támogatással is pofára eshetnek a volt SZDSZ-esek

Jobbik-támogatással is pofára eshetnek a volt SZDSZ-esek

Tovább
Álmodik a nyomor, avagy Simon András vergődése

Álmodik a nyomor, avagy Simon András vergődése

Tovább

A csendes többség is lista nélküli Magyarországot szeretne

„Szeretnék olyan országban élni, ahol már nem készülnek listák. Soha.” – olvashattuk Sebes György mai jegyzetében a Népszavában.

Leépíti magát az LMP elnöksége

Nem mondom, hogy pityeregni kezdtem, amikor olvastam, hogy az LMP elnökségének újabb három tagja, Ungár Péter, Ferenczi István és Schmuck Erzsébet is lemondott posztjáról.

Joe Forgac Ausztráliából hülyézi le a magyarokat

Joe Forgac, alias Forgács József, az Ausztráliában élő szociálpszichológus az utóbbi időben arról ismerszik meg, hogy olykor-olykor hazalátogat s ilyenkor nem mulasztja el fölkeresni az ATV-t, hogy újfent belerúgjon egy jót a magyarokba.

Batka beismerte, lehülyézte a kormánypárti választókat

Batka Zoltán tiszteletre méltóan önkritikus volt a Fidesz elsöprő győzelmének okait boncolgató s annak ellenszerét kereső szombati írásában a Népszavában.

Csintalan erőszakra buzdít és Orbánt gyalázza

Való igaz, a Fidesz elsöprő győzelmét hozó választások után Csintalan nem vetett bukfencet a Hősök terén, mint tette a Horn-diadal után anno.

„Tanulj, olvass és tiszteld azt, ki a világot másként látja”

Egy rákoshegyi olvasónk, Borvári László ajándékozott meg bennünket az alábbi költeménnyel Facebook oldalán.

TGM-et ismét kőkeményen orrba vágta a valóság

Tamás Gáspár Miklós liberális filozófust csütörtökön este megint orrba vágta a valóság, pedig nyilatkozatával éppen ő akarta ezt tenni Orbán Viktor miniszterelnökkel az ATV Egyenes beszéd című adásában.

Még utoljára lázítani igyekezett a Magyar Nemzet

A következő történet nem azért kerül nyilvánosság elé, mert a nap híre szerint szerdától megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió. Ennek nyilván pénzügyi okai vannak.

Kipukkant Hadházy Schiffer-lufija

Még föl se repült hétfőn Hadházy Schiffer-lufija, de már ki is pukkant. A párt egykori elnöke ugyanis nem fenyegette meg az LMP-seket, hogy milliós pereket zúdítanak a nyakukba, ha vissza merészelnek lépni, sőt, ezt kifejezetten cáfolta, s közben perrel fenyegette meg Hadházyt.

Közel 200 milliós tartozást kell az Együttnek visszafizetni

Váratlan „ajándékot” hozott a kissé megkésett húsvéti nyuszi az Együttnek. Összesen ugyanis mintegy 190 millió forintnyi költségvetésbtől kapott kampánytámogatást kellene visszafizetnie az a párt ötfős elnökségének, írja a Zoom.hu.

Ezeket a cikkeket olvastad már?