Mézescsupor – Mellár Tamás megmentette a Párbeszéd-frakciót

Mézescsupor – Mellár Tamás megmentette a Párbeszéd-frakciót

2018.05.20. | Horváth K. József

Mellár Tamás kihúzta a liberális Bősz Anett kilépése okozta slamasztikából a Párbeszédet, így megmarad a frakció.

Tovább
A baloldal és a néplélek – két külön világ

A baloldal és a néplélek – két külön világ

Tovább
Jobbik-támogatással is pofára eshetnek a volt SZDSZ-esek

Jobbik-támogatással is pofára eshetnek a volt SZDSZ-esek

Tovább

Orbán sikerei Pozsonyban

Sikeres volt a pozsonyi EU csúcs Orbán Viktor szempontjából.
Magyarország következetesen halad az általa kijelölt úton: a nemzetállamok Európája fölerősítése felé. Ehhez nagyon fontos lesz az október 2-iki népszavazás.

Lószerszámmal kampányol Orbánnak a luxemburgi külügyminiszter

A népszavazási kampány tehát javában zajlik. A fene se gondolta volna, hogy olyan váratlan támogatók is a kormány fogadatlan „szövetségesévé” szegődnek, mint Fodor Gábor, vagy a luxemburgi kommunista külügyér.

Schulz: szemben Orbánnal, szemben Európával

Kedves nihilista Martin Schulz! Ön is láthatja, hogy nincs is semmiféle hazugság. Orbán Viktor nyugodtan leülhet Önnel beszélgetni Pozsonyban, nem fogja tudni még füllentésen sem rajtacsípni.

Szamárfül és baloldal?

A baloldal tisztességes szimpatizánsai, szavazói mindenekelőtt józan magyar emberek, akiknek fontos a hazájuk, szeretik és féltik annak kultúráját, hagyományait, az ezeréves államiság valamennyi értékét és egyáltalán nem akarnak lemondani arról, hogy unokáink is ilyen környezetben váljanak felnőtté. De féltik nehezen megszerzett életszínvolalukat, s azt a vágyukat, hogy egyszer majd nyugati színvonalon élhessenek.

A szavazók kiköphetik az MSZP langyos boldogságát

Az MSZP boldog, mert talált egy olyan mondatot Orbán Viktor kötcsei beszédében, amelyet félremagyarázhat. Molnár Gyula pártelnök és Hiller István választmányi elnök akár közösen is nekifoghatott a nemtelen munkájának. Gondolhatják, így esetleg nagyobb nyomatékot adhatnak dehonesztálónak szánt bejelentésüknek.

Soros: Vesszen a haza!

Az Amnesty International Magyarország vezetője nem akar szégyenében elsüllyedni, hanem szennyes tevékenységeinek halmazára még rátesz egy lapáttal. Bejelenti, hogy részt vesz az október 2-iki népszavazási kampányban.

A népszavazás lesz Lendvai(ék) taposóaknája?

Lendvai retteg attól, hogy megint kiderül, az ellenzéknek mennyire nincs hatása az emberekre, a józan többség mennyire elfordul a hazug szociálliberális politikai világtól.

A kétfarkú Kovács László

Kovács László volt szocialista külügyminiszter lement kutyába. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt népszavazási üzenetét magáévá téve arra szólítja föl olvasóit, hogy a szavazólapon ikszeljék be mind a ’nem’, mind pedig az ’igen’ választ. Így a szavazólap érvénytelenné válna, és a népszavazás érvényességét gőzerővel megtorpedózni szándékozó kevesek dörzsölhetnék a tenyerüket, hátha sikerrel jár az akciójuk.

Balliberális-iszlamista összefogás Európa ellen

Az iszlám számára ismeretlen az állam és az egyház szétválasztása. Növekedni fog az aniszemitizmus, az anticionizmus. Ha a fele igaz, Magyarországon már akkor is lőttek a demokráciának. Nem mi, országlakosok mondjuk majd meg, milyen szabályok, erkölcsi értékek alapján éljünk, hanem a migránsok, az iszlám diktatúra.

Molnár (Bamba) Gyula: egy ülep, két kanca

Az új elnök, Molnár (Bamba) Gyula se tud egyenes, vonzó üzenetekkel előállni. Marad továbbra is a kétfelé beszélés, a sumák, simlis szocialista tempó a balliberális oldal legnagyobb pártjában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?