Jobbik – Fenyegetések, zsarolások Toroczkaival szemben

Jobbik – Fenyegetések, zsarolások Toroczkaival szemben

2018.06.22. | Horváth K. József

Nem tesz jót a Jobbiknak a Mi Hazánk Mozgalom készülődő zászlóbontása, amely szombatra várható. Nap nap után látnak napvilágot olyan dehonesztáló információk, amelyek tovább mélyítik a párt alatt a baloldali-liberális értékekre való …

Tovább
Jobbiknak csak szépségflastrom a nemzeti érdek

Jobbiknak csak szépségflastrom a nemzeti érdek

Tovább
Stop Soros – Az ellenzék megint a magyarok ellen

Stop Soros – Az ellenzék megint a magyarok ellen

Tovább

Simicska „lólábát” lóbálja a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet valójában nem a gyermekek érdekét védi, csak sztorit akar. Újabb lehetőséget a kabinet minden áron való bírálatára. Az a fontos számára, hogy Simicska „lólábaként” újból és újból megpróbálja ülepen billenteni a kormányt.

MTK stadionavató: fütyülni kell a fütyülőkre

Az MTK sportolói, vezetői, vérbeli szurkolói biztosan nem kifordult gondolkodású emberek. Nagyon is örülnek annak, hogy a Debrecen, a Ferencváros vagy a Felcsút-környéki csapatok Pancho Arénája után a patinás kék-fehér klub is korszerű stadiont kapott.

Halálpóló a Népszabadságról

Talán nem kegyeltsértő azt gondolni, hogy jóval többen vannak azok, akik vidáman viselnék a Népszabadság halálpólót, mint azok, akik fogat szíva, bánatosan öltenék magukra.

A főszerkesztő „városi legendája”

A Népszabadságnak valójában éppen 26 évvel ezelőtt kellett volna megszűnnie. Ehhez képest kapott a szerkesztőség több, mint negyed százados haladékot, miközben a redakcióban sokan a markukba röhögve mulattak azon, hogyan tűnnek el a süllyesztőben a rendszerváltozás lapjai.

Mesék a pöcsről

Konok Péter történész, a Hír TV Szabadfogás című műsora révén országos hatáskörű ellenzéki blogger a legfrissebb Vasárnapi Hírek-ben Mese címen jelenttette meg írását. Sorait egy diktátornak címezte. Az alábbiakban közöljük ezt a mesét, néhány kisebb változtatással. Ennek lényege, hogy a diktátor szót az országos hatáskörű ellenzéki blogger kifejezésre cseréltük.

Az ellenzék rémületében hülyeségeket beszél

Nem lehet kukába dobni 3,3 millió szavazatot, pedig nagyon szeretnének úgy tenni, mintha erről volna szó. Erről viszont szó sincs, mert a kormány és az új egység harmóniában van. S együtt ki tudják pótolni azon szavazatokat, amelyek hiányoztak az ötven százalék fölötti részvételhez. Együtt óriási erő van a kezükben.

Kálmán Olga azért még fogadhat be migránsokat otthonába!

Tulajdonképpen erről is szólhatott volna az Egyenes Beszéd, ha a műsor hű akar lenni a címéhez és a valósághoz. Ehhez azonban Kálmán Olgának jobban fel kellett volna készülnie, s mellette le kellett volna győznie saját magát s a migránsokkal kapcsolatos kristálytiszta nemzeti gondolkodással összefüggő ellenszenvét.

A muszlimokkal bemagoltatják leigázásunkat

Az iszlám csak eszköz egy magasabb szintű politikai játszmában. Az Amerikát is irányító pénzügyi körök gyenge és alávetett Európát akarnak, és az európai liberálisok is ebben a folyamatban vélik megtalálni számításaikat. Az ő uszályukban hajóznak a magyar ellenzék képviselői is.

Népszabadság: az önvédelem lenne maga a gyűlölet?

A jó Népszabadság szerint gyűlölet, ha az ember meg akarja védeni saját magát a betelepítettektől, ha egy ország meg akarja akadályozni, hogy a jövő nemzedéke, gyerekeink, unokáink ne a muszlim vallás normái szerint nőjenek fel, hanem az ezeréves magyar nemzet értékei, kultúrája, hagyományai alapján.

Gratulálunk a DK nemzetvédő miskolci elnökének!

Kedves Tompa Sándor! Nemzetvédő munkájához további sikereket kívánunk. Azt pedig csak javasoljuk, hogy pályája hátra lévő – remélhetőleg hosszú – részében próbálja megszeretni a magyarokat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?