Ujhelyi büszke magyar hazafinak hazudja magát

Ujhelyi büszke magyar hazafinak hazudja magát

2018.05.24. | Horváth K. József

Érdekes ember ez az Ujhelyi István, az MSZP EP képviselője. Most, hogy megcélozta a párt választmányi elnöki tisztét, olyan szavak is eszébe jutnak önmagával kapcsolatban, minthogy ’büszke magyar’ meg hogy ’hazafi’. Sőt a három együtt: ’büszke magyar hazafi’.

Tovább
A liberálisok halálos ölelése, az MSZP felelőssége

A liberálisok halálos ölelése, az MSZP felelőssége

Tovább
Pont Radnóti Sándor beszél a gonoszokról?

Pont Radnóti Sándor beszél a gonoszokról?

Tovább

LMP: görögdinnye és sanyargató adócsomag

Lehet, hogy Csárdi Antal LMP-s képviselőjelölt fülig érő szájjal vette tudomásul, hogy ő maradt a legesélyesebbnek mondott ellenzéki jelölt a budapesti Belvárosban, a választók azonban egyáltalán nem biztos, hogy mosolyogni fognak a párt adópolitikáján. Feltéve, ha bizalmat kapnak, aminek egyáltalán nem szurkolunk.

Szavazzunk vasárnap, hogy továbbra is jó érzés legyen magyarnak lenni

Orbán Viktor interjút adott a Ripostnak, két nappal a választás előtt. Ebből idézünk.

Kiütéssel győztek a szívből jövő érvek

Látványosan leiskolázták szerdán este G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó balliberális vitapartnereiket, Tóth Csabát és Böcskei Balázst az Echo Tv Angard című műsorában.

Ne legyen vörös fészek a mezővárosból!

Drámai hangú nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző, Hódmezővásárhely korábbi jegyzője.

Márky-Zay bíróság elé kell álljon!

Példátlan aljasságot követett el Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. „Az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba” – merészelte kijelenteni Kiss Attila jobbikos országgyűlési képviselőjelölt fórumán, számolt be róla a Délmagyar.hu.

Csurka István, a látnok: „a Magyarság kipusztítása a cél”

Csurka István a napokban töltötte volna be 84. életévét. Valóban nagy veszteség, hogy a látnoki képességekkel megáldott kétszeres József Attila-díjas író, dramaturg, konzervatív-nemzeti politikus hat évvel ezelőtt itt hagyott minket örökre.

Avaaaaaaztakurva...!! Avaaz-bombák a Messengeren

Újabb külföldi ármádia fordította Magyarország ellen ágyúcsöveit a Facebook Messenger hálózatán keresztül, hogy Soros érdekében igyekezzen befolyásolni a választások kimenetelét, írja a 888.

A valódi Jobbikosok csak a Fideszre szavazhatnak

Egyik szörnyűséges, Jobbikkal kapcsolatos ügy a másik után kerül az újságok
címlapjára megerősítve mindazt, amit a valódi jobbikosok gondolnak: a Vona-féle pártra, annak képviselőire már nem szabad szavazni.

Karácsony Gergely, akit még a családja is szégyell

Lássuk be, Karácsony Gergely bizony megszégyenült nagypéntek este! Az ATV révén bárki láthatta, amikor szembesítették édesbátyja, Karácsony László nyilatkozatával, hogy ő szembe megy a gyökereivel.

Gyurcsányék mocska bújik elő Márki-Zay köpönyege mögül is

Ha végiglapozza az ember a Húsvétra megjelent hetilapokat, könnyen megállapíthatja, hogy a legkarakteresebben a Magyar Narancs és a Heti Válasz kampányol már címlapján is az ellenzék mellett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?