Molnár Csaba nyakig a fekáliában és tovább…

Előfordulhat azonban, ha Molnár Csaba még sok ilyen rémhírrel riogatja az embereket, akkor az a bizonyos fekália már nemcsak a nyakáig fog érni, hanem el is fogja lepni. Persze, minden rosszban van valami jó. Alámerülve legalább – torkon akadó következmények nélkül – nem nyithatja ki a száját.

Lázár bölcsen visszavette a gumicsontot

Lázár János és a szakszervezet vezetői megállapodtak abban, hogy a járási- és kormányhivatalok munkatársait mentesítik az utalványok kézbesítésének feladata alól.

Nyugdíjasutalvány – káosz az ellenzékben

Savanyú a szőlő mind az MSZP-nek, mind az összes többi politikai erőnek, amelyik az Erzsébet-utalvány kézbesítésén köszörüli a nyelvét. Egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy az állam ez esetben is jót tett, a nyugdíjasok pedig örülnek neki.

Lengyel Lászlóék a kutyának sem kellenek

Hiába álcázza magát Lengyel plebejusnak, az emberek már megtanultak a sorai között olvasni, s ebből egyáltalán nem kérnek. Az új tulajdonosokkal megjelenő médiumok pedig nyilván arról fognak írni, ami a többséget érinti. Mert ők így érzik Jól magukat Magyarországon.

Orbán és választók millióinak közös öröme

Fontos hetet hagyunk tehát magunk mögött. Magyarország önvédelmi képességeinek megerősödése szempontjából különösen fontosat. A jó hírnek legalább 3,3 millió, a népszavazáson nemmel szavazó honfitársunk biztosan nagyon örül.

Debreczeni-könyv, hányáscsillapítóval

Ajánlom-e a kötetet a karácsonyi ajándékok közé, kérdés. Az viszont semmiképpen nem ajánlható, hogy az érdeklődők ne vegyék, ne olvassák, mert akkor arra lehetne gondolni, hogy valamiféle takargatnivaló rejlik benne. Vegyék, olvassák, de mindenképpen úgy üljenek neki, hogy a kezük ügyében hányáscsillapító van. Azt hallottam, hogy több könyvesboltban eleve ilyen pirulákkal együtt fogják árulni.

Felmentették az ízléstelen Dopemant

Az ellenzéknek marad a húsz forintos öröm, hogy a médiumaik gusztustalan címek harsogásával mutassák ki tehetetlenségük miatt összegyűlt mérgüket. Sovány vigasz ez az ellenzéki választók számára.

Trump máris meghívta Orbán Viktort Washingtonba

Régen vártunk egy ilyen nyilatkozatra. Két „fekete bárány” kellett a megszületéséhez. Akik voltaképpen nem is fekete bárányok, hanem nagyon is normális, nagyszerű emberek. Az a „bűnük”, hogy meghallják az emberek szavát, kiállnak a nemzeti érdekért, esküjük szelleméhez híven cselekszenek. Fekete bárányként a liberális ideológiai pc kezelte őket. Ám ez hazug világ megszűnőben van.

Gyárfás menesztése ajándék lehetne Mikulásra

Megfoghatatlan, Gyárfás miért ragaszkodik pozíciójához foggal körömmel. Ez önmagában is visszataszító, nemhogy egy olyan tisztség betöltőjétől, akinek minden téren a példamutatás lehet az egyik legerősebb fegyvere. A példamutatásban az erkölcsi tőke kiemelt helyen szerepel. Ebből pedig Gyárfásnak – ha valaha volt is egy gyűszűnyi – mára a maradéka is eltűnt.

Reményteli hírek a Gyárfás-utódlásról

Nagyon jó lenne, ha a szövetség, a szövetség közgyűlése végre ráébredne felelősségére, s nem húzná tovább az időt. Következő közleményükben bejelenthetnék, hogy Gyárfás Tamás és az elnökség minden tagja lemondott, megnyitva a terepet egy új magyar úszóvilág megteremtéséhez.

Ezeket a cikkeket olvastad már?