Katinkáék vasököllel csaptak le Gyárfásra

Gyárfáséknak itt a vége. Le kell lépniük a színről. Vagy önként, vagy a közgyűlés által kikényszerítve távozásukat azzal, hogy nem Gyárfás mellett szavaznak 112:1 arányban, hanem ellene. Ennek a lépésnek nincs alternatívája, hiszen a közgyűlésnek látnia kell, az úszóválogatott nélkül nincs kit vezetniük.

Feketelábú az úszók közgyűlése

Ez a botrány alapvetően a MÚSZ közgyűlés kollektív felelőtlensége. Jobbérzésű emberek alatt már megnyílt volna a föld a helyükben. Nem kéne megvárni, míg tovább mérgesedik a helyzet.

Gyárfás lemondása idő kérdése?

Akárhogy magyarázkodik Gyárfás, a lemondást valószínűleg nem fogja megúszni. Csak idő kérdése. A magyarok szurkolnak neki, hogy minél előbb legyen ereje dönteni.
Nyugodt lehet, egy ország sóhajt majd föl a bejelentés hallatán.

Kuncze, a Fáraó

A valóságot Kuncze Gábor is elmondhatta volna, ha figyelmesen nézi az adást. Neki azonban nem ez volt az érdeke. Neki az lehetett a leckéje, hogy rossz színben tüntesse föl a magyar kormányt, és lehetőleg minél inkább nevetségessé tegye. Ez azonban nem sikerült. Ezzel szemben Kuncze Gábor az erőlködés közben maga vált „Fáraóvá”, azaz nevetségessé.

Cuki

Terry Black, alias Rácz Károly Facebook-oldalán bukkantunk az alábbi fényképre Vona Gáborról. Vona a napokban tagadta, hogy melegösszejövetelekre járt volna. Ezt Terry Black múlt csütörtökön, a TV2 Tények című hírműsorának nyilatkozva hozta nyilvánosságra.

A béka feneke alatt

A liberálisok azért tartanak ott, ahol tartanak, a béka feneke alatt Magyarországon, mert ahogy a szerző megírta, valójában utálják, lenézik a választóikat, csak a szavazataikért mosolyognak rájuk.

Felcsuti sírbakol, a világ kalapot lenget

A választók tömegei boldogok. Nem baseballütővel hadonásznak, hanem kalapjukat lengetik. S nagyon nem számít nekik az sem, hogy Felcsuti Péter hat éve siratja az őt hajdanán tejben-vajban fürdető liberális demokráciát

Mellár Tamás csörgősipkája

Sunyi, szégyenletes magatartás, méltatlan egy magát ma is konzervatív gondolkodónak minősítő közgazdászhoz. Érdekes módon ennek igazán a liberális médiumok örülnek nagyon, hiszen ha megszólaltatják, akkor általa újjal mutogathatnak a kormányra: tessék, ezt egy konzervatív ember mondja, nem a liberálisok.

A demokrácia, mint a legnemesebb közös nevező

A magyar kormány hivatalos gratulációjában a választási győzelemben a demokrácia megerősödését húzta alá, amely oly fontos eszmei alap, a legnemesebb közös nevező, a két nép kapcsolatának további erősödését szolgáló ragyogó táptalaj. Nem az emberek háta mögött, hanem velük nagyon is együttműködve.

Az ellenzék szégyene

A nemzeti szuverenitásunként folytatott harcot nem lehet feladni.
A magukat magyarnak valló pártok számára nagy jobbegyes lenne, ha e téren Orbán Viktor nagyobb sikert érne el az ország védelmében az Európai Unióban, mint itthon a magyarok képviseletét vállaló pártok körében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?