Hazugságon kapták a Vasárnapi Híreket

A széles olvasóközönségnek az az érdeke, hogy valóságos információk alapján tudjon véleményt alkotni, hogy ez alapján ítélhesse meg a közügyeket. Aki ennek nem képes eleget tenni, az számoljon akár a büntetőjogi következményekkel is.

A demokrácia ökölszabálya

Az igazi ördögfattyak klubját valójában Várkonyi alkotja társaival, akik a demokrácia bősz hangoztatása mellett nem képesek tudomásul venni, hogy egy országban az van, amit a többség akar.

Viccelődés – gyertyafényben

Konok csak álmodik arról, hogy most Gyurcsány, Bajnai vagy éppen Medgyessy van hatalmon, mert az ő külügyük valószínűleg tényleg szívesen hallgatta volna a hazugságokról szóló mesét. De nem ők vannak. Nagyon nem.

Az ellenzék csak szuronyokkal tudna egységet teremteni

A magyarok érzik, hogy az országvezetés értük dolgozik, nekik akar jót, miközben az ellenzék most is magával van elfoglalva. Pozíciókat oszt s azt lesi, hogy tud keresztbe tenni az országnak az EU-ban és szerte a világban. Ezek ma is csak szuronyokkal tudnának „főhatalmat” teremteni.

Havas és fonnyadt cumija

Havasról nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül is mindenki jól tudja, milyen nézeteket vall valójában. Ez nem piros ulti, amit be kell mondani. Lehet ennek nem örülni, de így van.

A Trump halloween-figurák sokkal kelendőbbek Clintonénál

Az elnökjelölteknek öltöző vásárlók 55 százaléka Trump-maszkot vesz, 45 százalékuk pedig Clinton-maszkot keres.

Vona, a piszlicsáré ember

3,3 millió ember biztosan szurkol azért, hogy átmenjen az Alkotmány módosítás, hogy az országunknak jobb legyen, hogy az Európai Unióban erősebb legyen az az álláspont, amit a kormány a nemzeti szuverenitás védelme érdekében képvisel. Ha jól belegondolunk, az ellenzéki pártok is ezt akarják, hiszen választási programjuk nem a haza romba döntését célozza.

Tele lett a szocik gatyája Havastól?

Az MSZP-vel még valóban nem történt meg, hogy feloszlatta önmagát. De ha nap mint nap bebizonyítják, hogy erkölcsileg ilyen gyenge lábakon állnak, ennyire nem fontos nekik, ami a magyarság számára az, akkor ez velük is megtörténhet.

Jobbikhoz közeli a főnyomozó gyilkosa?

Mondják, hogy a Jobbikkal is élő kapcsolatot ápolt. A Jobbik ezt tagadja, hazugságnak minősíti.
Az ember elgondolkodik rajta, miért nem más párt nevét kapja szárnyra a hír vele kapcsolatban? Miért lehet olyan fekete gyakorlóruhás, Árpád sávos, sálas képeket látni éppen róla, amiket a jobbikosokon is lehetett anno, amikor a gárdával masíroztak vagy rendezvényeken jelentek meg.

Az MSZP-s szörnyetegek méltók a megvetésre

A szomorú az ügyben az, hogy az MSZP továbbra is lehetővé teszi Havas Szófiának, hogy szocialista párttagként szembe menjen Magyarország Alaptörvényével, 56 mártírjaival, alapvetően a magyarság lelkületével, érzelmeivel. Sokak fájdalmasan tragikus, sőt drámai emlékeivel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?