Szigetvári, az erőszakos orrturkáló

Szigetvári úgy érzi, hogy neki mindent szabad, s ha netán valaki az orrára koppint s azt mondja, hogy nem oda Buda, akkor sem képes elismerni, hogy hibázott. Nem mondja azt, hogy bocsánat, tévedtem, elnézést kérek!

Vonáéktól veszhet a haza!

A Jobbik is úgy érzi, mint a szadesz, hogy náluk az igazság. A saját bevallása szerint is folyamatosan változó Vona aktuális igazsága, ami így nyilvánvaló hazugság. Ergo nekik is jó esélyük van a politikai szemétdomb sikeres célba vételére.

Lendvai: „Büdös, tetves, rohadt komcsik”

Egyáltalán nem az a fontos tehát, hogy valaki éppenséggel komcsi vagy sem, hogy baloldalinak, jobbikosnak vagy a többi kis ellenzéki párt valamelyike szimpatizánsának tartja-e magát. Az a lényeg, hogy egy mindennél fontosabb nemzeti ügyben, a szuverenitás kérdésében a magyarság oldalára állt.

Eörsi Mátyás egy nagy ülep

A magyarok azt mondják, hogy az ilyen emberrel nincs mit kezdeni. Eörsi ezzel nemcsak a szájából csinált s.gget, hanem azt is bebizonyította, hogy tetőtől talpig egy nagy ülep.

„Valódi” Vona Gábor konzultál

Rá kéne jönni végre, hogy a politikában nincs már helye a hazudozásnak. Annak az ideje a balliberális ellenzék fokozatos visszaszorulásával egyre inkább lejár. Hogy van-e a két jelenség között összefüggés, azt mindenki maga döntse el. A jelek szerint a Jobbik megpróbálja tovább vinni ezt a balliberális hazugságfonalat, de valószínűleg elkésett vele. Erre már az emberek többsége nem vevő.

Saját dugájába dőlt a Népszabadság?

A dolog nagyon úgy fest, hogy a Népszabadság saját dugájába dőlt. Ennek beismeréséhez azonban valószínűleg újra kellene születnie a lapnak.
Sokan bíznak benne, hogy erre soha nem kerül sor.

Asztalcsapkodás, ökölrázás, kirohanás

Indulatokkal nem lehet elfedni a valóságot. Ha a liberálbolsi világ nem tud szövetségese lenni a magyarságnak, akkor annak következményei lesznek. Ez történt a Népszabadság esetében is. Heinrich Pecina mondta: „a példányszám drasztikusan csökkent, mivel az emberek már nem érdeklődtek az újság iránt.”

Simicska „lólábát” lóbálja a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet valójában nem a gyermekek érdekét védi, csak sztorit akar. Újabb lehetőséget a kabinet minden áron való bírálatára. Az a fontos számára, hogy Simicska „lólábaként” újból és újból megpróbálja ülepen billenteni a kormányt.

MTK stadionavató: fütyülni kell a fütyülőkre

Az MTK sportolói, vezetői, vérbeli szurkolói biztosan nem kifordult gondolkodású emberek. Nagyon is örülnek annak, hogy a Debrecen, a Ferencváros vagy a Felcsút-környéki csapatok Pancho Arénája után a patinás kék-fehér klub is korszerű stadiont kapott.

Halálpóló a Népszabadságról

Talán nem kegyeltsértő azt gondolni, hogy jóval többen vannak azok, akik vidáman viselnék a Népszabadság halálpólót, mint azok, akik fogat szíva, bánatosan öltenék magukra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?