A főszerkesztő „városi legendája”

A Népszabadságnak valójában éppen 26 évvel ezelőtt kellett volna megszűnnie. Ehhez képest kapott a szerkesztőség több, mint negyed százados haladékot, miközben a redakcióban sokan a markukba röhögve mulattak azon, hogyan tűnnek el a süllyesztőben a rendszerváltozás lapjai.

Mesék a pöcsről

Konok Péter történész, a Hír TV Szabadfogás című műsora révén országos hatáskörű ellenzéki blogger a legfrissebb Vasárnapi Hírek-ben Mese címen jelenttette meg írását. Sorait egy diktátornak címezte. Az alábbiakban közöljük ezt a mesét, néhány kisebb változtatással. Ennek lényege, hogy a diktátor szót az országos hatáskörű ellenzéki blogger kifejezésre cseréltük.

Az ellenzék rémületében hülyeségeket beszél

Nem lehet kukába dobni 3,3 millió szavazatot, pedig nagyon szeretnének úgy tenni, mintha erről volna szó. Erről viszont szó sincs, mert a kormány és az új egység harmóniában van. S együtt ki tudják pótolni azon szavazatokat, amelyek hiányoztak az ötven százalék fölötti részvételhez. Együtt óriási erő van a kezükben.

Kálmán Olga azért még fogadhat be migránsokat otthonába!

Tulajdonképpen erről is szólhatott volna az Egyenes Beszéd, ha a műsor hű akar lenni a címéhez és a valósághoz. Ehhez azonban Kálmán Olgának jobban fel kellett volna készülnie, s mellette le kellett volna győznie saját magát s a migránsokkal kapcsolatos kristálytiszta nemzeti gondolkodással összefüggő ellenszenvét.

A muszlimokkal bemagoltatják leigázásunkat

Az iszlám csak eszköz egy magasabb szintű politikai játszmában. Az Amerikát is irányító pénzügyi körök gyenge és alávetett Európát akarnak, és az európai liberálisok is ebben a folyamatban vélik megtalálni számításaikat. Az ő uszályukban hajóznak a magyar ellenzék képviselői is.

Népszabadság: az önvédelem lenne maga a gyűlölet?

A jó Népszabadság szerint gyűlölet, ha az ember meg akarja védeni saját magát a betelepítettektől, ha egy ország meg akarja akadályozni, hogy a jövő nemzedéke, gyerekeink, unokáink ne a muszlim vallás normái szerint nőjenek fel, hanem az ezeréves magyar nemzet értékei, kultúrája, hagyományai alapján.

Gratulálunk a DK nemzetvédő miskolci elnökének!

Kedves Tompa Sándor! Nemzetvédő munkájához további sikereket kívánunk. Azt pedig csak javasoljuk, hogy pályája hátra lévő – remélhetőleg hosszú – részében próbálja megszeretni a magyarokat.

Vonáék fogyatkozó szalmaszálai

A ballibekkel immár nyilvánosan is mind jobban összefonódó, néppártodosó, "cuki" Jobbiknak a kínálkozó szalmaszálba bele kell kapaszkodni. Remélhetőleg az utolsó sincs már messze!

A kétfarkú Kovács újratöltve

A baloldali-liberális gondolkodók közt is vannak nemzetféltő, nemzetszerető emberek, akik merik vállalni a nyilvánosság előtt is személyes, jól felfogott érdekeik képviseletét. Szili, Gyenesei, Hack három karakteres arc arról az oldalról.

Vona a ballibek magyar hangja?

Csintalan szerint az egész társadalom górcső alatt áll, hogy megfélemlítsék, megrettentsék az embereket így nem sokkal október 2., a népszavazás előtt. Ne merjenek otthon maradni, de merjenek igen-nel szavazni, mert ezt a kormány látja, tudja és meg fogja torolni. Tényleg így lenne?

Ezeket a cikkeket olvastad már?