Gyurcsány kancsal vágyakozása

Gyurcsány jól érzi, a népszavazás minden valószínűség szerint érvényes lesz és a NEM-ek elsöprő fölényben utasítják maguk mögé az IGEN-eket. Ettől azonban Orbán Viktornak nem száll a fejébe a dicsőség. Bizonyos, hogy nem fog előrehozott választásokat kiírni.

Osztrák zabszem, magyar jövőbelátás

Nagyon jó lenne, ha Ausztria szorosan együttműködne a V4-ekkel, segítene abban, hogy az Európai Unió a nemzetállamok szervezete legyen, ne pedig az Európai Egyesült Államok felé tolódjon el a struktúrája.

Spöttle: az ország biztonsága miatt kell NEM-mel szavazni október 2-án

Legjobban attól tart Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, hogy kevés fiatal arcot lát a népszavazással kapcsolatos lakossági fórumokon, ahol számos előadást tartott eddig és fog még a jövőben is október 2-ig. Bízik azonban abban, hogy az internetes korosztály a médiából magához vesz annyi információt, hogy ne maradjon távol a referendumtól és ott NEM-mel szavazzon.

S&P: Magyarország jó befektetési hely

Tüzeltek ránk itthon és külföldön egyaránt. Az Európai Bizottságnál az ellenzék képviselői szakmányban jelentették föl a kormányt, s a különadóval sújtott nagyvállalatoknak sem kellett a szomszédba menni ötletért, hogyan tegyenek keresztbe a magyar kormánynak az EU-ban.

Orbán sikerei Pozsonyban

Sikeres volt a pozsonyi EU csúcs Orbán Viktor szempontjából.
Magyarország következetesen halad az általa kijelölt úton: a nemzetállamok Európája fölerősítése felé. Ehhez nagyon fontos lesz az október 2-iki népszavazás.

Lószerszámmal kampányol Orbánnak a luxemburgi külügyminiszter

A népszavazási kampány tehát javában zajlik. A fene se gondolta volna, hogy olyan váratlan támogatók is a kormány fogadatlan „szövetségesévé” szegődnek, mint Fodor Gábor, vagy a luxemburgi kommunista külügyér.

Schulz: szemben Orbánnal, szemben Európával

Kedves nihilista Martin Schulz! Ön is láthatja, hogy nincs is semmiféle hazugság. Orbán Viktor nyugodtan leülhet Önnel beszélgetni Pozsonyban, nem fogja tudni még füllentésen sem rajtacsípni.

Szamárfül és baloldal?

A baloldal tisztességes szimpatizánsai, szavazói mindenekelőtt józan magyar emberek, akiknek fontos a hazájuk, szeretik és féltik annak kultúráját, hagyományait, az ezeréves államiság valamennyi értékét és egyáltalán nem akarnak lemondani arról, hogy unokáink is ilyen környezetben váljanak felnőtté. De féltik nehezen megszerzett életszínvolalukat, s azt a vágyukat, hogy egyszer majd nyugati színvonalon élhessenek.

A szavazók kiköphetik az MSZP langyos boldogságát

Az MSZP boldog, mert talált egy olyan mondatot Orbán Viktor kötcsei beszédében, amelyet félremagyarázhat. Molnár Gyula pártelnök és Hiller István választmányi elnök akár közösen is nekifoghatott a nemtelen munkájának. Gondolhatják, így esetleg nagyobb nyomatékot adhatnak dehonesztálónak szánt bejelentésüknek.

Soros: Vesszen a haza!

Az Amnesty International Magyarország vezetője nem akar szégyenében elsüllyedni, hanem szennyes tevékenységeinek halmazára még rátesz egy lapáttal. Bejelenti, hogy részt vesz az október 2-iki népszavazási kampányban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?