Blogolj!
Címlap – Az ellenzék a köztörvényes bűnözést vette oltalmába

Címlap – Az ellenzék a köztörvényes bűnözést vette oltalmába

2019.06.22. | Horváth K. József

Mostanában szinte csak a főpolgármester-jelölti előválasztásról esik szó a nyilvánosság előtt.

Tovább
A vörös fúria bosszúra készül Orbán ellen

A vörös fúria bosszúra készül Orbán ellen

Tovább
Normális? – Kálmán Olga a ló farát bámulja

Normális? – Kálmán Olga a ló farát bámulja

Tovább

Nagy Britannia távozik az EU-ból, Cameron lemond

Hivatalosan is bejelentették, hogy a kilépést pártoló tábor nyerte meg a brit EU-tagságról tartott népszavazást. Bejelentette távozási szándékát pénteken David Cameron brit miniszterelnök.

Piros lap Jávor Benedeknek

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért Európa Parlamenti képviselője ezúttal is páros lábbal csúszott be Magyarországnak!

Torz bicikli Szárszó szimbóluma

A Farkasházy Tivadar humorista, publicista kertjében idén is hagyományosan megrendezett, immár XV. Szárszói Találkozó ezúttal se tudta összébb kovácsolni az ellenzéki pártok képviselőit.

Minőségi oktatáshoz jó pedagógus is kell!

Most, a tanévzárók, a ballagások idején ütötte meg a szememet egy Facebook-bejegyzés az oktatással kapcsolatban. Végre nem a politikai hangulatkeltők kormányzattal szembeni folyamatos állóháborújáról lehetett olvasni, hanem a lényegről, vagyis a munkáról. A tanításról, a gyerekekről.

Magyarország nem boroshordó

Szívből örülök dr. Dániel Péter, Farkasházy Tivadar, Bartus László, Tóth Gergely vagy éppen a Lengauer família gyomorforgató írásainak. Saját torkukon át, saját szájukból, szabad akarattal kiáltották világgá, hogy elvetemült gazembereknek akarják láttatni magukat.

Németh Sándor parazsa

Parazsat gyűjtött a fejére Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője, az ATV tulajdonosa, mert egyetértett Orbán Viktor miniszterelnökkel a betelepítési kvóta elleni népszavazás tekintetében. Őszintén örülök Németh Sándor állásfoglalásának. Kiállása azt bizonyítja, hogy a liberális oldalon is akadnak olyan személyiségek, akikkel a nemzeti minimum értékei mentén józanul lehet beszélni.

Politikai pecsenyesütő pedagógusok

Összejöttek a Tanítanék Mozgalom résztvevői és kimondták, ami a szívüket nyomta. A pedagógusok többség azonban felelősséget akar minden szinten, minőségi szakmai munkát szeretne végezni, hogy versenyképes tudást nyújthasson a gyerekeknek. S az ehhez szükséges feltételek megteremtésért fog össze.

Vona most is lenézi választóit

Vona Gábor megint vakít! Olyan ember szokott ilyet tenni, aki valamiért nagyon nyeregben érzi magát, a választóira pedig úgy tekint, mint csököttagyú gyülekezetre, amelynek rendkívül rossz az emlékezete.

Zéró tolerancia a korrupcióval szemben

A korrupció várhatóan a vádak között fog szerepelni a kormánnyal kapcsolatban a 2018-as választási kampányban. Az új közbeszerzési törvény, a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező igénybevétele mellett tud-e, akar-e, fog-e a kormány új intézkedéseket hozni - vetettem föl a Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Novák kirúgásával saját sorsát pecsételte meg a Jobbik?

A Vona-vezette Jobbik által meg nem bántható Simicskának szalonképes párt kell, amelyben ott van a választási győzelem esélye. Amelyet össze lehet kapcsolni az ellenzéki ballibb pártokkal, hogy nőjön a szavazótábor. Ami Haraszti Miklós, ami Gyurcsány álma.

Ezeket a cikkeket olvastad már?