A népszavazás lesz Lendvai(ék) taposóaknája?

Lendvai retteg attól, hogy megint kiderül, az ellenzéknek mennyire nincs hatása az emberekre, a józan többség mennyire elfordul a hazug szociálliberális politikai világtól.

A kétfarkú Kovács László

Kovács László volt szocialista külügyminiszter lement kutyába. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt népszavazási üzenetét magáévá téve arra szólítja föl olvasóit, hogy a szavazólapon ikszeljék be mind a ’nem’, mind pedig az ’igen’ választ. Így a szavazólap érvénytelenné válna, és a népszavazás érvényességét gőzerővel megtorpedózni szándékozó kevesek dörzsölhetnék a tenyerüket, hátha sikerrel jár az akciójuk.

Balliberális-iszlamista összefogás Európa ellen

Az iszlám számára ismeretlen az állam és az egyház szétválasztása. Növekedni fog az aniszemitizmus, az anticionizmus. Ha a fele igaz, Magyarországon már akkor is lőttek a demokráciának. Nem mi, országlakosok mondjuk majd meg, milyen szabályok, erkölcsi értékek alapján éljünk, hanem a migránsok, az iszlám diktatúra.

Molnár (Bamba) Gyula: egy ülep, két kanca

Az új elnök, Molnár (Bamba) Gyula se tud egyenes, vonzó üzenetekkel előállni. Marad továbbra is a kétfelé beszélés, a sumák, simlis szocialista tempó a balliberális oldal legnagyobb pártjában.

Pukli lelke legmélyén a Fidesz zászlóvivője

Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy Pukli nem normális, pusztán azt, hogy józan ésszel nehéz a magyar szavakat jelentésüktől eltérően értelmezni.

Kormánybuktatáshoz több kell a bahreini sztorinál

Színes léggömbök eregetésének persze megteszi a bamba bahreini sztori, de kormánybuktatáshoz azért kicsit több kell.

A Népszabadság álságos listája

Álságos krokodilkönnyeket hullat a Népszabadság amiatt, hogy a Fidesz nagy bajban lesz 2018-ban, mert nem tud annyi fejlesztést felavatni Budapesten, amennyit szeretne.

Orbán és Tarlós kitűnő kapcsolata

A minapi 60. kormányinfón Lázár János teljes harmóniáról beszélt Orbán és Tarlós kapcsolatában. Azon dolgoznak, hogy a kormány a legkorrektebb módon segíthesse Budapest fejlődését.

Juncker maradjon a kaptafánál!

A V4-ek elszánt és egységes abban, hogy ezt a torz döntéshozatali strukturát megváltoztassa, az unió választói érdekeinek megfelelő, átlátható rendszerbe helyezze.
Hosszú távon csak is ez lehet az Unió talpon maradásának alapja.

Az Együtt ugat…, a karaván „marad”

Megvan tehát az esély arra, hogy Mészáros Lőrinc kezdeményezését siker koronázza.
Okkal szurkol neki a józan közvélemény, hiszen senki nem tűrné, hogy légből kapott állítások rossz színben tüntessék föl üzleti tevékenységét, s még Orbán Viktort is rossz színben világítsák meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?