Lendvairól is kiderült, hogy nem demokrata

Látható, hogy hiába van új vezetése az MSZP-nek, a régi reflexek a személyi változások ellenére kitűnően működnek. A mottó: rá kell hozni a szívbajt a választókra.

Bayer Zsolt kitüntetése megerősítés

A műfelháborodás-cunami előidézője a színtiszta félelem. Az attól való rettegés, hogy Bayer Zsolt tovább megy azon az úton, amelyen eddig járt.

Soros király meztelen

Soros György arcátlanságához voltaképpen nem fér semmi kétség.
A nemzetközi üzletember sokáig úgy folytatta a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolását, lejáratását, lehetőség szerinti destabilizálását, mint egy sötétben bujkáló ellenforradalmár.

A Népszava marad a Bunkócskánál

Még szinte meg sem született az 1956-os emlékév hivatalos dala, az Egy szabad országért – máris akadt jelentkező, aki ebbe a fontos kompozícióba igyekezett beletörölni a cipőjét.

Korrupciót „szimatol” Somfai Péter

Somfai Péter kivágta a rezet. Citromdíjat már ezért az egy írásáért megérdemelne. Őszintén remélem, hogy következő dolgozatában lesz legalább egy kézzelfogható adat és egy tisztességes gondolat.

Orbán sikeres harca az államadósság ellen

Orbán Viktor sosem mulasztja el megjegyezni, ha a témáról beszél, hogy az eredmény nem a kormány érdeme. Ezek eléréséhez össznemzeti összefogásra van szükség, a magyarok szorgalmára, munkaszeretetére, céltudatosságára.

Meghekkelt emailjeitől nem szeretjük jobban Sorost

A kiszivárogtatott levelek, bárki, bármilyen céllal is hozta azokat nyilvánosságra, alátámasztják azokat a Magyarországgal kapcsolatos ellenséges, rosszakaratú információkat, amelyek korábban is Soros György nevéhez kötődtek.
Ilyenre pedig egyáltalán nincs szüksége az országnak.

Soros és a kitiltáshoz hasonló intézkedés

Ha netán megszületne a kitiltáshoz hasonló intézkedés, amiről Csizmadia László beszélt, legfeljebb az érdekkörébe tartozó kevesek hullatnának krokodilkönnyeket miatta. A többségi társadalom azonban megkönnyebbülne tőle. Ez bizonyos.

Szabó Szabolcs, az Együtt képviselője nem bírta tovább árnyékban

Szabó Szabolcs nem migráns, nem migránsnak álcázott terrorista, egyszerűen olyan emberek által megválasztott országgyűlési képviselő, aki gyűlöli honfitársait. Gyűlöli a választóit, csak ezt a maga idejében, amikor kampányolt, elfelejtette nekik megmondani.

Fékezett habzású intellektus és a „Mengyi-ügy”

Elemében van a Népszabadság. Végre kihalászhatott egy olyan témát, amely többszöri felemlegetésével tréningben tarthatja olvasói indulatait.

Ezeket a cikkeket olvastad már?