Illés Zoltán csúnyán lépre csalta magát

Illés Zoltánt indulatai ezúttal is lépre csalták. De az is lehet, hogy ellenséges megnyilatkozásait alapvetően bolsi-liberális gyökerei táplálták.

Nincs hova kenni a korrupciós gyalázat szutykát

A nyári tűzijáték tehát fölrepült, pukkant egyet és a szemete sötéten hullik lefelé. Ugyanannak a sötét lyuknak az irányába, ahonnan fellőtték. Ott végzi, ahol az összes többi hasonló próbálkozás fogja a 2018-as választási kampány végéig.

Lázár munkájával védi Orbán Viktort

Ha ezeket a teljesen értelmetlen, sehová sem vezető, sokkal inkább a lapot lejárató találgatásokat mellőzné a Népszabadság, hiányoznának-e valakinek. Netán azért van erre szükség, hogy a lap minél fontosabbnak, minél bennfentesebbnek, minél informáltabbnak mutathassa magát? Nem törődve azzal, hogy így válik rendszeresen nevetségessé?

Melegebb éghajlatra küldték Csintalant és Némethet

Hihetetlenül gyatra, tartalmatlan, viszont annál hosszabbra nyújtott beszélgetést sugárzott a minap az ATV Egyenes beszéd című műsora. Kálmán Olga vendége Németh Péter, a Népszava főszerkesztője és Csintalan Sándor, a Lánchíd rádió műsorvezetője volt.

Hazugságtól vesztette egyensúlyát a Hír TV riportja ezúttal is

Különös riportot sugárzott a minap a Hír TV. Aztán, ahogy pergett a film, lépésről-lépésre kiderült, hogy az egészből egy szó sem igaz.

Kubatov, ne takarodj! 2.

Az ultrák legutóbbi tüntetésének időzítése különösen „jól” sikerült. Akkorra szervezték a Fradi-elnök távozását követelő megmozdulásukat, amikor az FTC 6-2 arányban kiütötte a bajnokság egyik reményteljes sikercsapatát, a Diósgyőrt.

Szigetvári eltaknyolt Orbán „milliárdjain”

Az Együtt elnöke jobban tenné, ha maradna a saját orránál. Neki is jobb, ha maga turkál benne, mintha valaki képletesen orrba vágja amiatt, hogy valótlanságokat beszél.

Az MSZP-nek nem számít, ha arat a halál!

Most jó alkalom lett volna az MSZP-nek bejelenti, hogy pardon, tévedtünk: nekünk sem kell tovább az értelmetlen vérengzés! Nekünk is fontos az európai keresztény kultúra megőrzése.

Gyurcsány bájitala 84 milliárdért

Sok a 84 milliárd forint szocialista reklámra? A hazugra egy forint is nagyon sok. Gyurcsányék propagandapénze a szakadék szélére vitte a reklámmal, fizetett propagandával elkábított magyarokat.

Migráns sztrájk: a magyarok biztonsága szavatolt

Migráns sztrájk. Vegyes érzések kavarognak az emberben a hír hallatán. Felötlik a tavalyi röszkei provokáció lehangoló emléke, illetve azoknak a szörnyű merényleteknek a víziója, amelyekből az elmúlt napokra is maradt jócskán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?