Tusványos üzenete: nem a kényszerbetelepítésekre!

Az Európai Bizottság voltaképpen a senki által meg nem választott vezetők gyülekezete, amely ügyes lakosságszám-trükkel föléemlete magát az Európai Tanács választott nemzeti vezetőkből álló államfői-, kormányfői grémiumainak. Szembehelyezkedve ugyanakkor azon milliók akaratával, akik igenis elítélik a betelepítéseket.

A brezsnyevi Júdás-csókra vár a Jobbik?

A bizalom pedig illékony. A választók nem egy balos Jobbikra kíváncsiak, jóllehet a párt létezése kizárólag a baloldal érdekeit szolgálja. Sokan látják már, hogy a Jobbik a baloldal szoros szövetségese.

A TüntiFeszt és a XXI. századi valóság csatája a Városligetben

Lendvai Ildikó állításával szemben a köbméterenként 2-3-szoros gázáremelés megvalósulása után most a Liget-projekttel kapcsolatban sikerült neki – véletlenül se kicenzúrázni – mindenesetre kiradíroznia a valóságot.

Soros „európai megoldása” magyarellenes

Soros György nem viccel. A minap egy olyan javaslatcsomaggal állt elő az Európai Parlament ülésén, amelynek megvalósítása rendkívül rosszul érinthetné Magyarországot.

Szanyi szembeköpi választóit

Szanyi politikus létére lehetőleg igyekszik mindig szembemenni választóival. Úgy közlekedik a lelkükben, mint elefánt a porcelánboltban. Az különösen kedves a szívének, ha az örömüket elronthatja.

Nagy Britannia távozik az EU-ból, Cameron lemond

Hivatalosan is bejelentették, hogy a kilépést pártoló tábor nyerte meg a brit EU-tagságról tartott népszavazást. Bejelentette távozási szándékát pénteken David Cameron brit miniszterelnök.

Piros lap Jávor Benedeknek

Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért Európa Parlamenti képviselője ezúttal is páros lábbal csúszott be Magyarországnak!

Torz bicikli Szárszó szimbóluma

A Farkasházy Tivadar humorista, publicista kertjében idén is hagyományosan megrendezett, immár XV. Szárszói Találkozó ezúttal se tudta összébb kovácsolni az ellenzéki pártok képviselőit.

Minőségi oktatáshoz jó pedagógus is kell!

Most, a tanévzárók, a ballagások idején ütötte meg a szememet egy Facebook-bejegyzés az oktatással kapcsolatban. Végre nem a politikai hangulatkeltők kormányzattal szembeni folyamatos állóháborújáról lehetett olvasni, hanem a lényegről, vagyis a munkáról. A tanításról, a gyerekekről.

Magyarország nem boroshordó

Szívből örülök dr. Dániel Péter, Farkasházy Tivadar, Bartus László, Tóth Gergely vagy éppen a Lengauer família gyomorforgató írásainak. Saját torkukon át, saját szájukból, szabad akarattal kiáltották világgá, hogy elvetemült gazembereknek akarják láttatni magukat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?