Németh Sándor parazsa

Parazsat gyűjtött a fejére Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője, az ATV tulajdonosa, mert egyetértett Orbán Viktor miniszterelnökkel a betelepítési kvóta elleni népszavazás tekintetében. Őszintén örülök Németh Sándor állásfoglalásának. Kiállása azt bizonyítja, hogy a liberális oldalon is akadnak olyan személyiségek, akikkel a nemzeti minimum értékei mentén józanul lehet beszélni.

Politikai pecsenyesütő pedagógusok

Összejöttek a Tanítanék Mozgalom résztvevői és kimondták, ami a szívüket nyomta. A pedagógusok többség azonban felelősséget akar minden szinten, minőségi szakmai munkát szeretne végezni, hogy versenyképes tudást nyújthasson a gyerekeknek. S az ehhez szükséges feltételek megteremtésért fog össze.

Vona most is lenézi választóit

Vona Gábor megint vakít! Olyan ember szokott ilyet tenni, aki valamiért nagyon nyeregben érzi magát, a választóira pedig úgy tekint, mint csököttagyú gyülekezetre, amelynek rendkívül rossz az emlékezete.

Zéró tolerancia a korrupcióval szemben

A korrupció várhatóan a vádak között fog szerepelni a kormánnyal kapcsolatban a 2018-as választási kampányban. Az új közbeszerzési törvény, a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező igénybevétele mellett tud-e, akar-e, fog-e a kormány új intézkedéseket hozni - vetettem föl a Kormányinfón Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Novák kirúgásával saját sorsát pecsételte meg a Jobbik?

A Vona-vezette Jobbik által meg nem bántható Simicskának szalonképes párt kell, amelyben ott van a választási győzelem esélye. Amelyet össze lehet kapcsolni az ellenzéki ballibb pártokkal, hogy nőjön a szavazótábor. Ami Haraszti Miklós, ami Gyurcsány álma.

Az állam egyedül lesz a felelős az oktatásért!

Az állam döntése végérvényes, megváltoztathatatlan, még akkor is, ha az önkormányzatok közül jó néhány – képviselő-testület és polgármester – jól dolgozott. A döntés végleges, megváltoztathatalan!

Dúró Dóra megszerette a magaslati levegőt

Nem vagyok látnok, de valahogy egy percig sem voltak kétségeim afelől, hogy Dúró Dóra nyomorúságos lelki állapota dacára tudja-e folytatni felelősségteljes munkáját. Ahogy mondani szokták, van az a pénz…

Akinek születésnapja mindig gyásznap lesz

Nemzeti Gyásznap van, a tragikus trianoni békeszerzősés 96. évfordulójára emlékezünk.
De van még egy halálbiztos évforduló ezen a napon: ötvenöt éve ezen a napon született Gyurcsány Ferenc.

Haraszti sunyi diktatúrát akar demokráciaként működtetni

Haraszti Miklós, Magyarország leghazugabb pártjának, a 2010-ben a választók által végre süllyesztőbe taszított SZDSZ-nek egyik alapítója újabb trükköt eszelt ki arra, hogyan szerezhetné meg a hatalmat az ellenzék akkor is, ha a választók nem szavaznak rá.

Gyurcsány őszödi emlékvideóját is elqrta

Ha Gyurcsány nem lett volna ilyen elvetemült, gátlástalan gazember, ha nem mondta volna el az őszödi beszédét, akkor talán soha nem ébredtek volna rá az országlakosok közül annyian, hogy hazug embert, hazug MSZP-t nem lehet újból a kormányfői székbe juttatni. Reméljük soha többet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?