Orbáni honvédelem és jellemtelen sározása

Miközben az ország miniszterelnöke és Miniszterelnökséget vezető minisztere – valószínűsíthetően az ország két legtöbb, nemzetbiztonsági információval is rendelkező vezetője – magasra tartott zászló alatt hívja harcba a szellemi honvédelem seregeit, aközben Budapesten, az ország fővárosában próbálják kicsavarni kezükből a zászlórudat, igyekezve meggyengíteni a fővezéreket a küzdelemben.

Sorosnak semmi se drága az elnöki hatalomért, Európa „elfoglalásáért”

Soros György elképesztő összegekkel támogatja Hillary Clinton kampányát. Az USA érdekeinek az felel meg a legjobban, hogy Európa muszlim migránsokkal való „elfoglalásával” – rövid távon a terrorizmus eszközét is bevetve – félelemben tartsák a kormányokat, hosszabb távon pedig a demográfiai alapok gyökeres megváltoztatásával a muszlim migránsok a politikai hatalmat is szerezzék meg az európai államokban.

Hálából hazaárulást várnak Orbántól a Sorosimádók

Orbán Viktor friss rádióinterjújában nevén nevezte Soros Györgynek az európai nemzetállamok elleni szűnni nem akaró ármánykodását, társadalomromboló migránspárti politikáját. Soros régi vágya, az Orbán-kormány akár antidemokratikus eszközökkel történő megbuktatása. Még szerencse, hogy a népet ő sem tudja leváltani.

Mennyire hiteles a Népszabadság tájékoztatása?

Havasi Bertalan cáfolatáról egy szót sem ejt.
Az eredmény: nettó hazugság!

Török Zsolt képenhazudta MSZP-s támogatóit

Török Zsoltnak sikerült ezen ügy kapcsán magán kívül az MSZP-t is újfent hazugságba keverni, ismételten bebizonyítani, hogy nem csupán személyenként, hanem csapatostól nézik le, csapják be választóikat. Ő a gazdagok pártjának szegénységi bizonyítványa.

Szigetvári Viktor orrturkálás helyett antiszemitázott

Legjobb, ha szó szerint közöljük azt a szövegkörnyezetet, amelyben Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke leantiszemitázta a fideszes Németh Szilárdot, akivel az ATV Szabad szemmel című műsorában a kötelező betelepítési kvóta elleni referendum kapcsán beszélgetett.

Megszólalt az áldozat, akit Kiss Lászlóék megerőszakoltak

Megszólalt végre a halottnak mondott Takáts Zsuzsanna. Ő az a hölgy, akit Kiss László, az úszók volt szövetségi kapitánya 1961-ben megerőszakolt társaival. Nem bírta tovább hallgatni az ügy körül elhangzó „felelőtlen kijelentéseket”

Fischer belerúgott a felé nyújtott kézbe

Nem kétséges, hogy a jóérzésű olvasók a Tarlós István-Fischer Iván kötélhúzásban a budapesti főpolgármesternek adnak igazat. A vita lényege, hogy a Fővárosi Közgyűlés 260 millió forint helyett „csak” hatvan millió forinttal támogatja a Budapesti Fesztiválzenekar idei működését.

Sólyom és a „kíméletlen, erőszakos” Orbán(-kormány)

A közoktatás megreformálása során is különösen nagy szükség van a hiteles értékek mentén való kiállásra. Itt nincs helye ideológiai bújócskának, ávós csemetékkel való összekacsintásnak. Persze, csak akkor nincs, ha a volt köztársasági elnök valóban az az ember, akit a társadalom nagyobbik fele elkötelezett konzervatív felfogású tekintélynek tart.

Agybaj, avagy Balázs Péter cumija

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke biztosan megsimogatná Balázs Péter, a Bajnai-kormány külügyminisztere, Magyarország első uniós biztosa fejét, miután elolvasta a Ki az a „Brüsszel”? című írását a Népszabadságban. Azt sugallja, hogy a kormány köpönyegforgató, mert amit a tárgyalóasztalnál elfogad, azt a nyilvánosság előtt nagy hangon bírálja

Ezeket a cikkeket olvastad már?