Visszanyalt a fagyi a Kohl-találkozó után

A Népszaván kívül botrányt szimatolt a német sajtó is. Élesre állított kamerákkal, hangfelvevőkkel várta a Kohl oggersheimi házából kilépő magyar kormányfőt. Várta, hogy Orbán beigazolja eddigi hipotézisüket, hogy a magyar vezető most kimutatja foga fehérjét. Belecsap a nullás lisztbe, rávicsorít Európára, s Helmut Kohlt védőpajzsként maga előtt tartva nekiront a nemzetállamok megerősítését, azok szilárd szövetsége létrejöttét megakadályozni igyekvő Európai Unió globálnyik vezetőinek. Nem így történt!

Csuhajvörös

Bizonnyal megkönnyebbülhetett az elmúlt órákban Csuhaj Ildikó, a Népszabadság újságírója. Friss cikkében leírta végre, ami a legutóbbi Kormányinfó óta nyomhatta a lelkét: Lázár János mondjon le!

Az elhunyt Pozsgayt sem tiszteli a Népszabadság

Pozsgay Imre temetésével kapcsolatos véleményével a Népszabadság a gyász szomorú pillanataiban sem hagyott szemernyi kétséget sem afelől, hogy valójában mennyire nem tisztelte az elhunytat.

Orbángyalázás, fehér kesztyűben

Jól látszik, hogy a szerző nem türelmes, nem bízik benne, hogy tényleg hazugságon kapják Orbánt. Ezért úgy dönt: elég az olvasóval elképzeltetni, hogy egyszer majd bebizonyosodik, hogy a kormányfő vagyonos ember és még strómanja is van.

Sirtalanság

De jó lenne, ha olyan világot élnénk, hogy az esetleg életben lévő áldozatnak nem kellene félnie semmitől és senkitől. Nyugodtan jelentkezne, elmondaná, hogy az ő emlékei szerint mi történt, s akkor végleg pont kerülhetne a Kiss László-ügy végére.

Kirívó embertelenség

Csiba nem rémüldözik, s nem vegyül a néppel. Már írja is: „ … valószínű, hogy számító és pragmatikus politikai erők ki fogják használni az emberi félelmet és erősíteni fogják a rettegést, hogy bebetonozzák hatalmukat.”

Provokációk Orbán ellen

Jó ideje zajlik a nehézbombázás Orbán Viktor és környezete vagyoni helyzetének porrá zúzása érdekében. Hogy a pusztítás mind a mai napig nem sikerült és valószínűleg a jövőben is hasonló kudarcok várnak a pilóták útba indítóira, annak egyetlen oka lehet. Rossz a célpont! A célkeresztben ugyanis nincsenek vagyonelemek, oda legfeljebb pletykák, föltételezések, politikai vádak kerülhetnek.

Tisztelt Hazudozó!

Juhász Péter, Budapest V. kerületének önkormányzati képviselője, nemrég még Bajnai Gordon exminiszterelnök közeli munkatársa, az Együtt – a Korszakváltók Pártja alapítója és társelnöke bemondta a tutit. Szerényen így fogalmazott: „Orbán kiadta rám a kilövési parancsot!” Puff, neki!

Kubatov, ne takarodj!

Több, mint tízezren demonstráltak Kubatov Gábor Fradi elnök ellen a Csepel-Fradi II. harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzésen. Ha ezt a hírt egy marslakó olvassa, nyilván arra gondol, biztosan átkozottul rosszul csinált valamit ez a Kubatov, ha ennyien tiltakoznak ellene.

Gyurcsányi gyalázatok

Ahogy a balladai Ágnes asszony lepedőjén is örökre ottmarad a képzeletbeli vérfolt, úgy Gyurcsány se tudja lemosni magáról az összejátszás szégyenét, a Magyarország ellenes érdekek következetes és gyalázatos szolgálatát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?