Célkeresztben Matolcsy és jegybankja

Matolcsy György teljesítménye miatt nem kell kínlódni. Őszintén örülhetünk az ország fejlődésének, hogy Gyurcsány összeomlásközeli öröksége után öt évvel az ország gazdaságilag talpra állt, megerősödött. Az MNB nélkül nem ment volna.

Orbán embertelen lenne?

Az „embertelenség nagykövetének” nevezte a napokban Markus Rinderspacher, a bajor parlament SPD-frakciójának vezetője Orbán Viktort.

Együgyű, féreg

Meglehet, Gréczy botrányos kiszólásaival főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez akart csatlakozni, aki a napokban látványos szövetségre lépett Simicskával.

Fontos lépés

Schiffer András: „Nincs abban semmi szégyellni való, ha elismerem, hogy másképp kellett volna értékelni a helyzetet egy évvel korábban” – mondta.

Tancsapda saját gyerekeinknek

Pukli, aki oly mértékben volt gyerekbarát korábban is, hogy a saját diákjai szerveztek ellene tüntetést 2012-ben. Az igazgató egyébként 2007-ig tagja volt az MSZP-nek, s néhány nap óta a szocialista párt elnöke a tévé nyilvánosságát is felhasználva igyekszik őt visszacsábítani a Gyurcsány Ferenc miatt elhagyott egykori pártjába.

Ökölrázós jövőféltés

Ön valóban azt gondolja, hogy a tényeket el kellene hallgatni a választások előtt a salgótarjáni emberek elől? S Kövér László éppen azért nem érdemel tiszteletet öntől, mert őszintén beszél?

Hiszi a piszi

Lázár János nem szokott a levegőbe beszélni. Az eddigi 39 Kormányinfó során még nem fordult elő, hogy az ott elhangzó állítását a nyilvánosság kétségbe tudta volna vonni.

Félrebeszélés lenne?

Magyarország a tisztességtelen eszközökkel fellépő brüsszeli bürokraták ellen küzd, képviselve az igazi európai értéket – a „jólétbe belehülyült” Európával szemben, ahol egyáltalán nem biztos, hogy nem amerikai érdekeket képviselnek.

Fradi-szív-dobbanás

Egy nyilvánvalóan megkérdőjelezhetetlenül és kiemelkedően eredményes időszak sem egyértelműsíti a sikert. Lám, a tények megcsúszhatnak a szubjektív értékeléseken, noha azt hinnénk, hogy ilyen nem fordulhat elő.

Szabad véleménynyilvánítás a hazaárulás is

Fischer Iván nem először rondított bele durván Magyarország lelkébe, miközben az állam súlyos százmilliókkal támogatja az általa vezetett Budapesti Fesztiválzenekar működését. Ez az ellentmondás az olvasók többségében komoly visszatetszést kelt. A téma napirenden volt a legutóbbi Kormányinfón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?