Agyhalott

Érdekes minősítésekkel élt saját személyét érintően Csintalan Sándor, az MSZP egykori ügyvezető alelnöke, a Simicska Lajos tulajdonában lévő HírTv-ben, Lánchíd rádióban jobboldali újságíróként, műsorvezetőként felbukkanó kommunikátor az ATV-ben Kálmán Olga mikrofonja előtt január 4-én.

A szülők megköszönték a Fradi vezetésének a drogprevenciós tesztek alkalmazását

Kubatov Gábor, az FTC 2011 óta hivatalban lévő elnöke a hagyományos szilveszteri koccintás alkalmával az egyesületi vezetők, támogatók, sportolók jelenlétében értékelte a Fradi 2015. évi teljesítményét.

Békesség

Nem is lehet másképp, minthogy a valódi igazságosság legyen a formálódó nemzeti békesség az alapja.

Lóláb

Mészáros bizonnyal nem örül annak, ha az országlakosok többsége boldog egy közös hazai siker miatt. Lelkiállapota azonban jól láthatóan se a kormányt, se az magyarok többségét nem zavarja.
Valótlan állításai viszont annál inkább. A lóláb tehát ezúttal is kilóg. Szerencsére és nem kicsit!

Energiafüggetlenségünk tartópillére a paksi atom

Ma délután zajlott a 33. Kormányinfó a Parlament épületében. A blogstar.hu két kérdést tett föl Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek.
Közöljük a kérdéseket és a válaszokat.

Búz Sándorné üzenete Orbán Viktornak

A szó szoros értelmében szinte vágni lehetett csendet. A pár másodperces hallgatásból a jelenlévők többségének örömteli egyetértését lehetett kiérezni.

A lappföldi Mikulás teli zsákkal érkezett Budapestre

Joulupukki tudja, hogy a magyarok olyanok, mint ő: szeretetteljes, befogadó, egyenes emberek. Nemcsak szavakban, hanem a tettekben is. Szem villanásából kiolvasható volt, hogy szíve szerint minden magyarnak adna egy szem szaloncukrot, nagyrabecsülése jeléül.

Márka lett az Erkölcs, Erő, Egyetértés

Először a belbecsre figyeltek, a játék eredményességét tették rendbe nagy alázattal, s csak eztán fókuszáltak a külcsín egyáltalán nem lényegtelen részleteire.

Utasbiztonsági verseny, nemzetvédelmi célok

Magyarország egyelőre nem tartozik a terroristák célpontjai közé – mondta a minapi rádióinterjúban Orbán Viktor. A migránsok egy része olyan országokból érkezik, ahol katonai akciókat hajtunk végre, azaz van ellenség – figyelmeztetett Orbán Viktor. Ha pedig háborúba állunk, nem lehet ellenőrizetlenül beengedni tömegeket – tette hozzá.

Árulás!

Merkel lemondása, a népakarat kikényszerítette változás talán elkerülhetővé tenné, hogy a terrorizmus fölerősödésétől való félelem az elviselhetetlen rettegésbe csapjon át.

Ezeket a cikkeket olvastad már?