Koncz Zsuzsa Orbángyűlölő gyávasága minősített eset

Nem tudom, fizet-e promóciós díjat a Koncz Zsuzsa – Bródy János kettős Orbán Viktornak, akinek azt köszönhetik, hogy még egyáltalán odafigyel rájuk valaki.

Bródy mindig Orbán rendszerének ellenfele marad

Két olyan hír is érkezett mostanában Bródy Jánosról, amely a mindig „másként gondolkodó” zenésszel kapcsolatban valószínűleg sokakat megörvendeztetett.

A magyarokat nem érdekli Bródy hazaszeretete

Arról szavaztatta Bródy János Facebook oldalán követőit, hogy „Szeretheti-e a hazáját az, aki nem szereti a kormányát?”

Undorító – Koncz Zsuzsa csak a gyurcsányistáknak énekelne, ha tehetné

„Még nem az, de már intézik” címmel jelent meg interjú Koncz Zsuzsával a Magyar Narancs legfrissebb számában.

Gyűlöletdal – A sértődött Bródy Orbán rendszerén gúnyolódik

Bródy János közelgő koncertjére ismét előrukkolt egy gyűlöletdallal. Korábban azzal próbálta „kiénekelni” Orbánékat a hatalomból, hogy szerzeményében a kádárizmushoz hasonlította a mai viszonyokat, így dalolva: „Ezek ugyanazok”. Most pedig az „Akit a hazája nem szeretett” című depresszív újdonságával játssza el a sértett herceget: Ő ugyan mindent megtett azért, hogy hazája szeresse, ám hogy ennek ellenére nem szereti, az szerinte „elég abszurd”.

Bródy most is lebunkózza a magyarokat

Az egykori Tini becenévre hallgató Bródy János szövegíró-zenész, aki ma már csak rezignált nyuggernek minősíti magát, most sem érzi jól magát a bőrében.

Kálmán Olga (K.O.) már Bródynak is sok

Elég hátborzongató pillanatokat élhettek át azok a nézők, akik A HírTv-ben végigülték, amint Kálmán Olga Bródy Jánossal készített interjúja végén dalra fakadt.

A képmutató Koncz Zsuzsa

Az ATV-nek fontosabb volt, hogy Koncz Zsuzsa Bródy Jánossal kint volt a civilek elleni tüntetésen. Az énekes meghívása arra kellett, hogy személyén keresztül is mélyíteni lehessen a nézőkben a civilek „igazát”.

Ezeket a cikkeket olvastad már?