Az ATV az igazságot kimondó Bayer Zsoltot sározza

Meglepő pillanatoknak lehettek tanúi az ATV A nap híre című műsor nézői szerda este.

Bűzlő pöttyök – Orbán hitelessége ezúttal is megalázta az ATV-t

Különös szerzet a haladó újságíró.

Dömsödi: „Orbánt el kell zavarni az országból!”

„Orbánnak már nem jelzést kell adni! El kell őt zavarni ebből az országból” – vágta oda Dömsödi Gábor egykori televíziós, aki előbb országgyűlési képviselő-jelöltként, majd pásztói polgármester-jelöltként bukta el az emberek bizalmát az elmúlt fél évben.

Demokrácia! – Dömsödit újból lepofozta a valóság

Dömsödi Gábor egykori pásztói polgármesternek hatalmas pofont vert a képére a valóság, elbukta vasárnap a polgármester választást.

A liberálisok ketrecébe várják Dömsödit is

A vidéki ember nem hülye! Bármennyire is annak akarják láttatni őket bősz liberálisaink. Ők egyébként mérhetetlen korlátoltságukból, másokat minden áron letaposni akaró felsőbbrendűségi meggyőződésükből, az igazság mindenek feletti képviseletéből eredően (ha nyilvánvalóan hazugság az egész, akkor is), lassan magukat fogják bezárni abba a ketrecbe, ahol bizony csak elmeháborodottnak jut hely.

Dömsödi Gábor mehet végre a levesbe

Tiszta vizet a pohárba! – gondolhatták a pásztói képviselő-testület tagjai, miután nem voltak hajlandók tovább együtt dolgozni a függetlenből hirtelen LMP-s országgyűlési képviselőjelöltté előlépett polgármesterükkel, Dömsödi Gáborral. Az öt fideszes és a három független képviselő egyöntetűen lemondott.

Dömsödi Orbán-gyalázása

Kedden este Dömsödi Gábor, Pásztó polgármestere, korábban újságíró lefutballistázta Orbán Viktor Miniszterelnököt a HírTv Egyenesen című műsorában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?