Ujhelyi István és a balgaság

Erasmusnak a balgaságról szóló idézete jutott eszembe, amikor elolvastam Ujhelyi István, árván maradt MSZP-s EP képviselő ostobaságoktól hemzsegő, a valósággal gyakran hadilábon álló, ezúttal is tolakodón kioktató Facebook-bejegyzését. Előtte azonban lássuk Ujhelyi szövegét.

„Hülye vagy! Hülye vagy!” – A népszerűtlenek hatalmáért harcol Bernike

Természetesen a szombati – mozgósítás szempontjából nagyon is kudarcosra sikeredett – tüntetés résztvevői nem plakátolták ki, hogy valójában Soros győzelméért tüntetnek a májusi európai parlamenti választáson.

Szilveszter – Juncker régóta kizárná Orbánt, de mindig pofára esik

Jean-Claude Junker – Szijjártó Péter külügyminiszter szavait idézve „bevándorláspárti brüsszeli főnök” – olyat mondott a német Welt am Sonntagnak, hogy akár bizonytalan lépteivel a szilveszteri Sas-kabaréban is felléphetne vele. Dőlne a közönség a röhögéstől.

Fogtündérke – Rasszista gyűlöletkeltés Orbán Viktor ellen

Mindenképpen figyelemre méltó, hogy a májusi európai parlamenti választások startjánál Orbán Viktor legfőbb ellenlábasai, a fekete félmeztelen férfiakat szenvedéllyel ölelő francia elnök, Macron és a volt belga miniszterelnök, az európai liberális párt vezetője Guy (Fogtündérke) Verhofstadt egyaránt úgy látta, hogy a magyar miniszterelnök arcképét felhasználva tud a legsikeresebben kampányolni céljaikért.

Orbánt nem tévesztik meg Macron kedveskedő szavai

Meglepően barátságos hangon, elismerésekkel sem fukarkodva beszél Emmanuel Macron francia elnök Orbán Viktorról a hvg.hu interjújában. Gondolatait a hét végi szlovákiai és csehországi látogatása apropóján osztotta meg a V4-ek egy-egy kiválasztott lapjának. Így került a kalapba a sorosista hvg.hu is.

Iszonyat – Aki Orbánra céloz, az Magyarországot akarja kivégezni

Durván beszólt Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a magyar miniszterelnöknek a Le Monde című francia balliberális napilapnak adott interjújában.

Véleménydiktatúra – Még nézni is gyűlölik Orbánt a kisunokájával

Két fotót szerkesztett a józan ész egymás alá a minap. Az egyiken – a Blogstar is beszámolt róla – a melegek számára is felettébb rokonszenves pillanatban a Francia Köztársaság elnöke, Emmanuel Macron hökkent meg bennünket, testközeli kapcsolatban fotózkodva két színesbőrű férfival. Alatta pedig Orbán Viktor látható, kisunokájával. „Tessék választani!” – invitál a 888.hu felirata, ami önmagáért beszél.

Orbán repüléséről és a meztelen szomszédasszonyról

Most, hogy az ellenzéki sajtó széltében-hosszában azzal foglalkozik, hogy merészelt Orbán Viktor élni a több tíz éves barátja ajánlotta lehetőséggel és az általuk használt repülőgépen elutazott Bulgáriába a Mol-Vidi meccsére, megeredt Béla nyelve is egy, a szomszédasszony alapos feltérképezése „tárgyában”, stikában végzett leskelődéséről.

Vlogterror – A salak Vona szerint Orbán lövetne is!

Vona Gábor a legsötétebb gonoszságától vezérelve a tömegbe lövetés lehetőségét is felvetette Orbánnal kapcsolatban minapi előadásában.

Támadnak a terminátorok – Orbán nyakát akarják kitekerni!

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének mérhetetlenül sunyi politikai magatartásáról beszélt az Echo Tv-ben vasárnap.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?