Plakátháború – Orbán politikájának óriási győzelme

A nap jó híre az, hogy ismét Brüsszel utcáit járhatja az a kisteherautó, amelyen a magyar kormány hirdetése látható Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnökről, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetőjéről.

Tükör – Lebukott a magyarellenes agitátor

Egy tanulságos vitarészletet osztok meg önökkel. A középpontban ezúttal is a liberális csúsztatás sokszor könnyedén feledésbe merülő gyöngyszemét teszem asztalra, hogy jól lássuk, a ballibek elnéző, a lényeget eltussolni akaró mondatai mögött miként húzódik meg a két lábon járó veszedelem, esetünkben a migráció és a vele kéz a kézben járó terrorizmus támogatása.

Mesterházy-aljasságok – Orbán Viktor a magyarok szerencséje

Nevetségesen önleleplező írást jelentetett meg Mesterházy Attila, az MSZP egyik korifeusa a Népszavában A liberális demokrácia érték címmel.

Lendvai ’gázmester’ Ildikó most az Akadémiáról hazudik

Lendvai Ildikó gondolkodásában nemcsak a gázáremelés tagadása idején volt gáz, sajnos most is az van. Akkori és jelenkori önmagában az a közös, hogy hazudik. Ezt nem a meglepetés miatt rögzítem, mert a szocik magyarországi hatalmi jelenléte óta a hazugság szerves tartozékuk. Összenőtt, ami összetartozik.

Botrány! – A magyarok szívjanak, mint a torkos borz?

Miközben több, mint hárommillió magyar már évek óta pontosan érti, hogy a kerítés, illetve az illegális bevándorlás elleni intézményes védelem a biztonságukat szolgálja, és már az európai népek nyolcvan százaléka is a mieinkhez hasonló szigorításokat követel ki kormányaiktól, itthon a nyilvános viták szintjén ez még mindig nem akar kétszerkettő lenni.

Molnár Gyula és a bika

Szánalmasra sikeredett Molnár Gyula MSZP-elnök péntek esti ATV-s szereplése az Egyenes beszédben.

Egy frászt lépünk ki az unióból!

A teljes „demokratikus” baloldal azt a lemezt pörgeti, hogy Orbán mindenáron ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?