Az MSZP visszatáncolt – Az alpáriság mocsarából nehéz erkölcsről beszélni

Ritka pillanat, amikor az MSZP vezérkara azt mutatja, hogy úgy irtózik a patkányozástól, mint ördög a tömjénfüsttől.

Nemzetek Európája – Orbánt alázzák érte, Junckert tapsolják miatta

Azt hittem nem hallok jól, Jean-Claude Juncker Európai Bizottság-i elnök valószínűleg utolsó felszólalásának részleti mentek a rádióban.

Ujhelyi a nemzeti ünnepen is lehazugozta Orbánt

Orbán Viktor még szinte be sem fejezte március 15-ikei, nagy sikert arató ünnepi beszédét, amikor Ujhelyi István, az MSZP EP képviselője már föl is tette aktuális gyalázkodását Facebook oldalára.

Marcipános varangy – Orbán megalázására készültek Brüsszelben

Biztosra lehetett venni – miután elhangzott, hogy a magyar kormány nem képviselteti magát a január 30-i európai parlamenti vitán – hogy megindul az okokat tárgyszerűen még véletlenül sem kutatni akaró ellenzéki szféra rosszindulatú agymenése.

„Ezért kell Magyarországot mihamarabb kicsinálni”

Most, hogy Soros közeli munkatársa, Judith Sargentini a migránspárti holland zöld képviselő részt vett Brüsszelben az Ujhelyi István szocialista hazaáruló által szervezett kormányellenes tüntetésen, ország-világ előtt nyilvánvalóvá vált, hogy a nemzetközi bevándorláspárti erők és azok magyar helytartói uniós érdekeket képviselnek a belga fővárosban, nem a nemzetét.

Kutyapiszok – A hazaáruló ellenzéket még a jósnő is lepipálta

Figyelemre méltó jövendőmondással állt elő Gazsi Gizella jósnő a 2019-es évet illetően a 888-on. Szerinte az új esztendő sikeres lesz az ország számára.

Fekete Momentum – A vágóhíd a rendőrök hősiessége miatt kerülhető el

Fekete-Győr András, a brüsszeli főliberális Orbángyűlölő, Guy Verhofstadt magyarországi momentumos helytartója, a szintén Brüsszelben dolgozó Göncz Árpád unokájának, Benedek Mártonnak a párttársa előre készült a csütörtöki provokációra.

ATV – Hogyan kell hülyének nézni a nézőket?

Bíró Marianna, a 168 óra újságírója az ATV hétfő esti műsorában ismét iskolapéldáját mutatta be annak, hogyan kell hülyének nézni a nézőket.
A téma a parlament volt, ahol Ungár Péter LMP-s képviselő a tandíjról igyekezett értekezni napirend előtt.

Orbán zsarolója – Manfred Weber rossz lóra tett?

Kiábrándítóan gyengén szerepelt Enyedi Zsolt, a Közép-Európai Egyetem rektorhelyettese pénteken este az ATV-ben. Pedig kitűnő labdát kapott Manfred Webertől, az Európai Néppárt frakcióvezetőjétől.

Bagolyvár – Sargentini, a modern kori antiszemita

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű – idézte Szájer József a Sargentíni-jelentés vitájában a mondást a kommunista Marie-Christine Vergiat francia képviselőnek címezve. Hozzátette, ezt nálunk azokra mondják, akik az ártatlant azzal vádolják, amiben ők maguk a bűnösök.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?