Elmebeteg (18+)

Békanyál. Schillinggel már saját liberális elvtársai sincsenek beszélő viszonyban.

A piti Heller menti a bőrét, miközben Orbánt olaszul gyalázza

Nem véletlenül használta Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a teflonbőr kifejezést Heller Ágnes filozófus magyarokkal kapcsolatos minősíthetetlen megnyilvánulásaira abban a kis kötetben, amelyet olasz nyelven jelentetett meg a közelmúltban: Orbánizmus. Magyarország esete: a liberális demokráciától a zsarnokságig.

Undorító – Koncz Zsuzsa csak a gyurcsányistáknak énekelne, ha tehetné

„Még nem az, de már intézik” címmel jelent meg interjú Koncz Zsuzsával a Magyar Narancs legfrissebb számában.

Fogtündérek! – „Aki belénk harap, nem fogjuk tűrni”

A kormány nem tűri, hogy rombolják az ország tekintélyét, becsületét, hangsúlyozta Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában. Hozzátette: „aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni”. S hogy mennyire igazat beszélt a miniszterelnök, arra álljon itt két példa a közelmúlt eseményei közül.

Címlap – Kit győzköd Jeszenszky? Csak nem a magyarokat?

Elképedve láttam az újságosstandokon a Magyar Narancs legfrissebb számának címlapját, amelyen Jeszenszky Géza – az Antall-kormány külügyminisztere, Orbán Viktor első kabinetje idején washingtoni, majd később oslói nagykövet – farkasszemet nézve velünk győzköd bennünket. Egy, az emberek szemében még mindig konzervatív, jobboldali politikusként elkönyvelt – nehéz kimondani – áruló ne győzködjön egy olyan újság címlapján, amely a balliberális olvasótábornak készül.

Gyurcsányék mocska bújik elő Márki-Zay köpönyege mögül is

Ha végiglapozza az ember a Húsvétra megjelent hetilapokat, könnyen megállapíthatja, hogy a legkarakteresebben a Magyar Narancs és a Heti Válasz kampányol már címlapján is az ellenzék mellett.

Geréb Dezsők a címlapon

Különös címlappal jelent meg a Magyar Narancs e heti száma. Mint láthatják, két független képviselőjelölt vigyorog ránk róla, mi több, még „bölcs” gondolataikkal is sózzák a sorosista lap főleg baloldali olvasóinak az agyát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?