Hiller is belépett a jellemtelen MSZP-sek első sorába

Hosszan kéne keresni a szoci politikusok között, ha egy igazi jellembajnokot akarna az ember a külvilágnak fölmutatni közülük.

Árulás! – Ezerrel dolgoznak Orbán Viktor mielőbbi megbuktatásán

Akinek nem lett volna kezdettől fogva világos, hogy a Magyar Tudományos Akadémiával kapcsolatos kormányzati elképzelések elleni tiltakozások egy pillanatra sem a kutatói szabadság féltése miatt törtek ki, hanem egyszerűen a szocialista időkben kiépített privilegizált tudósok kiváltságos helyzetének megőrzése miatt, annak Kertész János akadémikus nyílt levele eloszlathatta minden kétségét.

Ritka pillanat: Heller belátta a kormány jogos győzelmét

Heller Ágnes filozófus végre nem támadja a kormányt!

Lendvai ’gázmester’ Ildikó most az Akadémiáról hazudik

Lendvai Ildikó gondolkodásában nemcsak a gázáremelés tagadása idején volt gáz, sajnos most is az van. Akkori és jelenkori önmagában az a közös, hogy hazudik. Ezt nem a meglepetés miatt rögzítem, mert a szocik magyarországi hatalmi jelenléte óta a hazugság szerves tartozékuk. Összenőtt, ami összetartozik.

Bakot lőtt az Akadémia elnöke

Nem illik dehonesztáló jelzőkkel illetni egy olyan világhírű számítógép-tudomány kutatót, mint Lovász László, aki a Magyar Tudományos Akadémia második ciklusra is megválasztott elnöke és aki az amerikai National Academy of Science-nek szintén rendes tagja. Én nem is teszem meg, tegye meg ezt saját maga.

Mellárból hivatásos félrevezető lett

Azt nem tudom, hogy Mellár Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) doktora, közgazdászprofesszor együtt bulizott-e éjnek idején az Oktogonon a CEU ürügyén tüntető, a közlekedést megbénító fiatalokkal, ám azt igen, hogy nyilatkozataiban támogatja őket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?