Blogolj!

Világvége! – Stohl András „a legótvarabb fideszes tévénél folytatja”

Stohl András új vetélkedő műsorvezetőjeként tér vissza a konkurens RTL Klub nézettségét rendszeresen túlszárnyaló TV2 képernyőjére Húsvét után, melynek címe A Bank.

Weber-látogatás – Orbánt a migráció támogatására akarják rávenni

Szinte reszketett a balliberális ellenzék és természetesen a „haladó” média, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, az Európai Bizottság csúcsjelöltjének látogatása számukra kedvező eredménnyel záruljon.

Orbán-siker – Tolna város szavazói elzavarták a „rabszolgatörvényezőket”

Most, hogy március 1-től hatályba lépett a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény, a „haladó” média ¬ – például a Népszava, az RTL Klub, a Nyugati Fény és természetesen az ATV – igyekeznek mindenáron a Munka Törvénykönyve túlmunkával kapcsolatos korábbi módosítása gúnynevét ide is átmenteni.

Orbán Viktor a politikai terrorizmus célkeresztjében

Nem akartam hinni a szememnek, amikor ma a DK-közeli Nyugati fény blogon megláttam a szörnyűséget.

Hatmillió – Nem fideszes a duplán (vég)kielégített alpolgármester

Hatmilliós végkielégítést kapott egy vidéki alpolgármester – adta hírül meghökkentő címében a Nyugati Fény című blog.
Az írás beszámolt róla, hogy az egyik péceli városvezető, Fazekas Barna, aki 2014 óta volt pénzügyekért felelős alpolgármester, szeptemberi lemondásával 5,9 milliós végkielégítést kapott, ami járulékokkal együtt az önkormányzatnak 7,13 milliós kiadást jelent. Fazekas havi 628 200 forintért volt a város második embere.

Őrjöngve gyurcsányozott volna az "orbánista talpnyaló" Gajdics?

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, jutott eszembe az – ebben a helyzetben nagyon is enyhe, a főszereplőkre nézve kifejezetten hízelgő – magyar mondás annak kapcsán, hogy a DK-s Nyugati Fény portál aljasságban és hazudozásban mennyire megszólalásig hasonlít a gazdához, Gyurcsány Ferenchez.

A pacal és a pocak

A Demokratikus Koalícióhoz közeli Nyugati Fény blog egyszerűen lerezsibunkózta Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?