Büdös-e Gyurcsány Ferenc?

Fogalmam sincs róla, hogy Gyurcsány Ferenc büdös-e vagy sem. Arról meg végképp nincs még lövésem se, hogy cigányként büdösebb-e, mint fehér emberként. Egyszerűen azért, mert nem szoktam férfiakat szagolgatni.

Ujhelyi-etetés – „Életünket és vérünket” Gyuri bácsinak!

Ha hiszik, ha nem, Ujhelyi István szoci EP képviselő megint kiakadt a valóságtól.

A Jobbik „sikeres” éve – Risitas megszakad a röhögéstől

Risitas, a népszerű spanyol nevettető akkorát röhögött a Jobbik Vona által mozgatott bábelnökének kijelentésén, hogy a mentő hozta neki az oxigént.

A Jobbik elnökének: „Tomikám, szégyelljétek magatokat!”

Idézet egy kommentből Sneider Tamás Jobbik elnök Facebook oldaláról, ahol a párt október 23-ra tervezett demonstrációjának programját hirdetik: „Tomikám eszednél vagy? Ti a véresszájú Gurmai Zita ballibes fiacskájával akarjátok együtt ünnepelni az 56 -os forradalmat? Ezzel csak azt bizonyítjátok, hogy mindig van mélyebb! Szégyeljétek magatokat!!!”

(Sas)kabaré! – Sneiderék lopnak, de Orbánra mutogatnak

Az kiabál, akinek a háza ég – idézhetjük a mondást Sneider Tamás május óta Jobbik-elnök legfrissebb nyilatkozata nyomán.

Választás – A Jobbik is Sánta Kutya-díjas lehet!

Legújabb bejelentésével a Jobbik megint bejelentkezett a Sánta Kutya-díjra. Az „elismerést” azoknak ítéli oda a zsűri, akik félrevezetik az országot. Fischer Iván, Simicska Lajos, André Goodfiend, csak néhány név a legutóbb díjazottak közül.

Stop Soros – Az ellenzék megint a magyarok ellen

Nagy csoda lenne, ha az ellenzék megszavazná a Stop Sorost.

Belépés-cunami a Jobbikban, avagy közeleg az újabb pofára esés?

A Jobbik sajtóosztálya „elárulta” a tutit saját fenntartású, „szemfüles” portáljának, az Alfahírnek.

Jobbik-dráma – Nyilvános Toroczkai kongresszusi beszéde

A Jobbikból kizárt és június 23-án a Mi Magunk mozgalom ásotthalmi zászlóbontására készülő Toroczkai László, a tisztújító kongresszuson az elnöki címről csak minimális különbséggel Sneider Tamás mögött végzett politikus megint meglepte a nyilvánosságot.

„Négykilós” júdáspénz a Jobbik-frakció droidjainak

Azt még nem tudni, hányan lesznek jelen a ’Mi Magunk’ mozgalom ásotthalmi zászlóbontásán június 23-án, azt viszont igen, hogy napról napra egyre többen hagyják ott a Jobbikot a párton belül „egy ideje megváltozott nézetek miatt”.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?