Sváby sz@ros palacsintája

Vasárnap bizony nagyon visszanyalt a fagyi az ATV Heti Napló című műsorában.

Az Orbán-kormányt el kell takarítani!

Minden áron el kell takarítani azt a kormányt, amely útjában áll az európai bevándorláspolitika megvalósításának, mondja a Soros-terv hetedik pontja.

Beer Miklós paripája

A csütörtöki Magyar Időkben megjelent Beer Miklóssal, a váci egyházmegye római katolikus püspökével készült interjú valószínűleg lehervasztotta a mosolyt azon médiumok képviselőinek orcájáról, akik a Beer-kártya rendszeres kijátszásával gondoltak követelményeket támasztani keresztény társadalmunk számára az önveszélyes szolidaritásról, az ellenőrízetlen befogadásról, nemzetünk muszlimoknak való felelőtlen kiszolgáltatásáról.

Németh Szilárd komcsi óvodája

Érdekes jelenet zajlott le Csepelen a Kövér László házelnök lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatón, amelyet Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke tartott.

Molnár csak szívott és szívott

Néztem az ATV-ben csütörtök este Németh Szilárdnak (Fidesz), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága alelnökének és Molnár Zsoltnak (MSZP), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága elnökének vitáját és egy amerikai író, Charles Bukowski gondolata jutott eszembe.

Na és? – Horn Gábor

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke észbontó hazugsággal „ünnepelte” a HírTv-ben a kerítés megépítésének második évfordulóját.

Németh Szilárd a szeretetről

Érdemes még pár sor erejéig visszapillantani az országszerte ragyogóan sikerült Szent István napi ünnepségekre.

Ezeket a cikkeket olvastad már?