Hogyan zsidózik ezután Magyar György Orbánra mutogatva?

A címben feltett kérdés költői, hiszen biztos vagyok benne, hogy a leleményes ügyvéd mindig meg fogja találni a módot a zsidózásra, ha Orbán Viktoron üthet vele egyet, jóllehet ezek a rágalmai egytől egyig – mint most a CEU-val kapcsolatos is – teljesen alaptalanok.

Az álcivilek szíve a migránsokért dobog

Még el sem fogadták a Stop Sorost, amikor az amerikai pénzügyi spekuláns hazai és nemzetközi szervezetei már elemi erővel nekirontottak a törvénycsomagnak.

Jobbiknak csak szépségflastrom a nemzeti érdek

Voltaképpen úgy történt minden, ahogy számítottuk. Az ellenzék nem szavazta meg az Alaptörvény-módosítást és a Stop Sorost, tehát ezúttal sem álltak a nép pártjára.

Stop Soros – Az ellenzék megint a magyarok ellen

Nagy csoda lenne, ha az ellenzék megszavazná a Stop Sorost.

Stop Soros: Az ellenzék ismét együtt a migráció pártján

Az Alaptörvény módosítása, illetve a Stop Soros parlamenti vitája során ismét feketén-fehéren kiderült, hogy az ellenzék a migráció pártján áll.

Egy lószart, mama! – Gyurcsányi válasz Sorosnak

Soros György különös írást tett közzé tegnap a Project Syndicate-ben, amely Magyarországon a hvg.hu révén kapott nyilvánosságot.

Korózs Lajos: forradalom kerestetetik

Kilátástalannak látja az ellenzék helyzetét Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője, aki nem szeretne ugyan vért látni, de valahogy mégsem tudja elképzelni a változásokat forradalom nélkül.

Penetráns izzadságszag a Heti Válasznál

Még meg sem alakult az új parlament, még meg sem született a Stop Soros, de a Heti Válasz szerzője már fontosnak tartja sózni az agyunkat, hogy – szükség esetén és végső esetben – nem zárhat ki a parlament bizonyos civil szervezeteket a politikából.

A kormány nem viccel

Végre! – sóhajthatott föl a rádióhallgató a Vasárnapi Újságban Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter interjúját hallgatva.

A Stop Soros és a lottófőnyeremény

Bárcsak a lottó ötös lenne olyan biztos, mint az ország „álciviljeinek” menetrendszerű tiltakozása akkor, ha a kormány szigorítani akar a bevándorláspolitikáján.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?