Szúnyog – Orbánt hülyézte az Újév tiszteletére Ujhelyi

„Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen” – idézte Szent Ágostont, a kereszténység egyik legbefolyásosabb püspökét Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében.

Nemzeti konzultáció – Gyűlölik a szocik Orbán és a választók harmóniáját

Őszintén szólva cseppet sem csodálkozom azon, hogy Bangónét oly mértékben elöntötte a pulykaméreg a kormány nemzeti konzultációs kérdőívét meglátva, hogy tehetetlenségében nem tudott mást csinálni, mint őrjöngve széttépte azt a parlament plenáris ülésén.

Járóka „kiakadt” – A szoci időkben gyilkolták a cigányokat

A cigányokkal kapcsolatos szövegei a Sargentini-jelentésnek legalább annyira megalapozatlanok, mint az antiszemita vádak. Az utóbbiról előzőleg már írtunk, de nem mehetünk el szó nélkül az undorító cigányozás mellett sem.

Röhej! – A feketeöves Jávor és Szanyi Orbánt mocskolná…

Nem vagyok hajlandó már bosszankodni sem, ha az egykori mezítlábas „álpuritán” főpolgármester jelölt, a saját nemzete följelentgetésében már régen világbajnoki címet szerzett Jávor Benedek Orbán Viktort mocskolná.

Brüsszeli siker – Szanyi arcba rúgta választóit

Hátborzongató volt hallgatni Szanyi Tibor szocialista EP képviselőt az ATV Egyenes beszéd című műsorában pénteken.

Bocsánatkérés a tenyészállatozótól

A hibázó belátta, hogy hibázott. Nem minden nap történik meg az ilyesmi. Korrekt, tisztességes, emberhez méltó reagálás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?