Kocsmabűz – Szabó Tímea a hulladékos gödör mélyére tart

Szabó Tímea, a leginkább csak láthatósági mellénnyel észrevehető Párbeszéd parlamenti képviselője ismét úgy érezte, hogy fel kell hívnia magára a nagyérdemű figyelmét.

Kreatív Gy. Németh hülyének nézi a magyarokat!

Most, hogy Kövér László házelnök keményen meg akarja büntetni azokat az országgyűlési képviselőket, akik december 12-én a parlamentben a túlóratörvény megalkotása kapcsán produkált erőszakos magatartásukkal lényegében a magyar alkotmányos rend normális működésének megzavarására tettek kísérletet, megkezdődött a szerecsenmosdatás.

Andy – Mellár a temetés kapcsán is Orbánt rugdossa

Nem idézek Andy Vajna halálakor megjelent, az írás alján látható Facebook-bejegyzéseket tartalmazó kivágásból, mert olyan aljas, olyan sötét, hogy szavakat sem lehet találni rá.

Diktátorozók – Hogy kerül a pénisz a török államfő képmására?

Hogy kerül a pénisz a török államfő képmására? Főleg Erdogan látogatása kapcsán? – kérdezhetnénk joggal, ha nem tapasztaltuk volna hétfőn, hogy különös dekorációs verseny bontakozott ki ellenzéki oldalon, hogy lehetne leginkább megsérteni térségünk egyik legnagyobb hatalmának első emberét úgy, hogy attól Orbán Viktor is arról kóduljon. Annak az országnak az államfőjét igyekeztek gyalázni, diktátorozni – a csak úgy mellesleg a magyar adófizetők pénzén – az elkészített és a parlament ablakán kilógatott molinókkal, akivel – Berlin és Moszkva mellett – a leginkább fontos a jó viszony a magyarság biztonságának szavatolása miatt.

Tordai Bence – ricsajozó marad a parlamenti provokátor

Újabb provokáció helyszíne volt az Országgyűlés Tordai Bence, a másfél százalékot alig elérő Párbeszéd pártlistán mandátumhoz jutott képviselője jóvoltából.

Ezeket a cikkeket olvastad már?