Megunták a kézivezérlést a jobbikos N1 TV szerkesztői

Váratlanul lemondott a Jobbik-közeli N1 TV főszerkesztője, Kisberk Szabolcs, s távozott az internetes televíziótól további két szerkesztője, Magyar Klára és Szilvási Péter is.

Jobbik – Fenyegetések, zsarolások Toroczkaival szemben

Nem tesz jót a Jobbiknak a Mi Hazánk Mozgalom készülődő zászlóbontása, amely szombatra várható. Nap nap után látnak napvilágot olyan dehonesztáló információk, amelyek tovább mélyítik a párt alatt a baloldali-liberális értékekre való átállással amúgy is életveszélyessé vált árkot.

A bunkóság üzemszerű működés a Jobbikban

A következő egy-egy gondolat egyértelműen jelzi, hogy a Jobbik régi és kiszakadóban lévő, új része mely politikai közösség számára akar vonzó lenni.

Kilépéscunami – Csak a ballibsi tagok maradnak a Jobbikban?

Megmosolyogni való, ahogy az ügyeletes főjobbikos megszólalók hogyan igyekeznek bagatelizálni a pártból kilépők számának jelentőségét.

Belépés-cunami a Jobbikban, avagy közeleg az újabb pofára esés?

A Jobbik sajtóosztálya „elárulta” a tutit saját fenntartású, „szemfüles” portáljának, az Alfahírnek.

Az ’56-osok zászlaját hiteles nemzeti erők kapják

Pongrátz András, az 56-os hős, a Corvin közi felkelőcsoport második és utolsó főparancsnoka, Pongrátz Gergely testvéröccse éles hangú közleményt tett közzé Toroczkai László Facebook oldalán.

Jobbik-dráma – Nyilvános Toroczkai kongresszusi beszéde

A Jobbikból kizárt és június 23-án a Mi Magunk mozgalom ásotthalmi zászlóbontására készülő Toroczkai László, a tisztújító kongresszuson az elnöki címről csak minimális különbséggel Sneider Tamás mögött végzett politikus megint meglepte a nyilvánosságot.

„Négykilós” júdáspénz a Jobbik-frakció droidjainak

Azt még nem tudni, hányan lesznek jelen a ’Mi Magunk’ mozgalom ásotthalmi zászlóbontásán június 23-án, azt viszont igen, hogy napról napra egyre többen hagyják ott a Jobbikot a párton belül „egy ideje megváltozott nézetek miatt”.

Sneider hazugozott, de semmit nem cáfolt

Egy kipróbált bajtársi kapcsolat a jelek szerint most megszakad.

Az erő Dúró és Toroczkai mögött van

Bár Dúró Dóra péntek délutáni Facebook bejegyzésében morgolódik, amiatt, hogy az Origo pontatlanul közölte, mely képviselők álltak ki a Jobbik frakciójában mellette, illetve kik tiltakoztak a kizárása ellen, én mégis örülök a híradásnak.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?