„Hülye vagy! Hülye vagy!” – A népszerűtlenek hatalmáért harcol Bernike

Természetesen a szombati – mozgósítás szempontjából nagyon is kudarcosra sikeredett – tüntetés résztvevői nem plakátolták ki, hogy valójában Soros győzelméért tüntetnek a májusi európai parlamenti választáson.

Puzsér remek önértékelése

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt részt vett a tegnapi Kossuth téri tüntetésen.

Alinsky hülyéi – Áder jól kibabrált a tüntetőkkel

Az még nem világos, hogy Bangóné a péntek délutáni tüntetésen ismét földre parancsolja-e a tévészékházban korábban már kamuból fetrengő tüntibrigádot, hogy eljátsszák, milyen kegyetlen terror áldozatai Magyarországon a kormánnyal szemben állást foglaló országgyűlési képviselők.

Fekete Momentum – A vágóhíd a rendőrök hősiessége miatt kerülhető el

Fekete-Győr András, a brüsszeli főliberális Orbángyűlölő, Guy Verhofstadt magyarországi momentumos helytartója, a szintén Brüsszelben dolgozó Göncz Árpád unokájának, Benedek Mártonnak a párttársa előre készült a csütörtöki provokációra.

Tüntike – Gyurcsány utcai zavargásokra bujtogat

„Van abban balami báj, hogyha kacag a máj” – jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat közül egy, a kedves Mézga Géza-rajzfilm dala, amikor Gyurcsány Ferenc elmúlt két napi szereplésének legszebb pillanatai vagy az azokra adott reakciók villantak fel bennem.

A Kossuth téren nem lesz vérengzés

Bicskanyitogató arcátlanságok sorozatával zárulnak mostanában a napok. Közelről mutatja a tévé, hogy pofátlan ifjú tüntetők provokálják a kötélidegzetű rendőröket, akik nem engedik be őket oda, ahol egyébként semmi keresnivalójuk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?