A valódi Jobbikosok csak a Fideszre szavazhatnak

Egyik szörnyűséges, Jobbikkal kapcsolatos ügy a másik után kerül az újságok
címlapjára megerősítve mindazt, amit a valódi jobbikosok gondolnak: a Vona-féle pártra, annak képviselőire már nem szabad szavazni.

Napi Csintalan 3.

A kedden elkezdett Napi Csintalan sorozatunkat ma a harmadik résszel zárjuk.

Zaza homokvára

Csütörtökig még tehet észrevételt a Jobbik az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megállapításaira. Addig érdemben cáfolhatja a plakátozás miatt kiszabott 660 millió forintos bírság megalapozottságát.

Vona az ökölrázó albán légvédő

Már nincs sok hátra abból a tizenöt napból, amelynek során a Jobbik érdemi észrevételt tehet az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a párt plakátokkal kapcsolatos tiltott vagyoni hozzájárulása elfogadását megállapító határozata miatt.

Vona gyávának tartja Havast

Havas Henrik nem ment el a mai könyvbemutatóra, amelyet eredetileg a Jobbik elnökével közösen tartottak volna.

Havas segglyuk-szimfóniája

„Te, Tomi, te idióta barom, hát olvasd már el a könyvet és ha még utána is ezt mondod, akkor üzend meg nekem” – magyarázta a bizonyítványát Havas Henrik az N1TV által készített interjúban, amelynek a Vona Gáborról írt könyve volt a témája.

Az Orbán-kormányt el kell takarítani!

Minden áron el kell takarítani azt a kormányt, amely útjában áll az európai bevándorláspolitika megvalósításának, mondja a Soros-terv hetedik pontja.

Álmodik a nyomor

A Vona Gáborról hamarosan megjelenő interjúkötetéről nyilatkozgat Havas Henrik.

Vona és a sz@rszagú öndicséret

Nehéz annyira dicsérni valakit, hogy hazugnak érezze a dicséretet – jutott eszembe a XVIII. századi francia író, Fontenelle bölcsessége, miután elolvastam a Vona Gáborral készült szombati interjút a Magyar Nemzetben.

Atyánszky Simicska nyakába készül?

Nincs még hír arról, hogy Simicska Lajos, a Jobbikot Orbán elleni haragja miatt keblére ölelő milliárdos elolvasta-e már a Független Kisgazda-, Földmunkás – és Polgári Párt minapi közleményét, amelyben nemes egyszerűéggel fölkérték őt a Kisgazdapárt, Jobbik, LMP pártszövetség miniszterelnök jelöltjének.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?